Μουσικη

O Monsieur Minimal δεν φανταζόταν ακριβώς έτσι την πρεμιέρα του νέου του single

Ακούστε το νέο του αγγλόφωνο τραγούδι «Release Me»

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Monsieur Minimal μοιράζεται το νέο του τραγούδι «Release Me» και μαζί ένα μήνυμα για τη ζωή στο σπίτι
O Monsieur Minimal μοιράζεται το νέο του τραγούδι «Release Me» και μαζί ένα μήνυμα για τη ζωή στο σπίτι

O Monsieur Minimal μοιράζεται το νέο του τραγούδι «Release Me» και μαζί ένα μήνυμα για τη ζωή στο σπίτι

Σίγουρα ο Monsieur Minimal δεν περίμενε ακριβώς έτσι την πρεμιέρα του πρώτου τραγουδιού από τη νέα αγγλόφωνη δουλειά του. Kράτησε ωστόσο την προγραμματισμένη ημερομηνία και μέσα σε αυτή την απρόσμενη νέα πραγματικότητα μοιράζεται το νέο του single «Release Me» μαζί με ένα αγαπησιάρικο μήνυμα μέσω Facebook.

Αγαπητοί συνάνθρωποι, όπως όλοι έτσι κι εγώ είμαι σοκαρισμένος με όσα, τον τελευταίο καιρό, συμβαίνουν στη χώρα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά κι επειδή οφείλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε, να ελπίζουμε και να αγωνιζόμαστε δημιουργικά, είμαι σε θέση να μοιραστώ μαζί σας το νέο μου τραγούδι. Δεν φανταζόμουν κάπως έτσι την πρεμιέρα του αλλά έστω και κάτω απο αυτές τις συνθήκες, ελπίζω να σας κάνει να ξεχαστείτε ευχάριστα τις ώρες/μέρες/εβδομάδες που θα χρειαστεί να περάσετε στο σπίτι. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να φροντίζετε τους εαυτούς σας, τους αγαπημένους σας ανθρώπους αλλά και τους ανθρώπους γύρω σας, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Το Release me είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την απελευθέρωση και το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ο εαυτός μας, απολαμβάνοντας δίχως ταμπού, αλλά με σεβασμό στον συνάθρωπο, τα πάθη και τις χαρές της μικρής μας ζωής, με πρώτη και σημαντικότερη αυτή του έρωτα.
Ακούστε ?το στο Spotify και μείνετε συντονισμένοι για ένα υπέροχο video με τον υποφαινόμενο στο ρόλο του Μεσσία που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες στο YouΤube.

[[{"fid":"760799","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":""}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ