Μουσικη

Ο Τάκι Τσαν κυκλοφορεί τραγούδι για τον κορωνοϊό

Ο γνωστός ράπερ, μαζί με τον γιο του, Νίκο Τσαν, βγάζουν το «KORONOIOS», το πρώτο τους ραπ τραγούδι για τον κορωνοϊό.

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Taki Tsan και Niko Tsan
Taki Tsan και Niko Tsan - Instagram

Κυκλοφορεί ένα από τα πρώτα ραπ τραγούδια για τον κορωνοϊό με τίτλο «KORONOIOS» από τον πατέρα και γιο, Τάκι Τσαν και Νίκο Τσαν.

Ο Τάκι Τσαν συνεχίζει να μας εκπλήσσει και πάντα κρύβει «άσσους» στα μανίκια του. Τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε γνωρίσει και μία άλλη μουσική του πτυχή και κατεύθυνση. Μαζί με τον γιό του, Νίκο Τσαν, παίζουν αυθεντική ρεμπέτικη μουσική σε στέκια της Αθήνας, κάτι που το κάνουν πολύ σωστά και επιτυχημένα.

Niko Tsan - KORONOIOS - Feat Taki Tsan (Official Audio Release) 2020


Σε ένα από τα πρώτα ελληνικά ραπ κομμάτια για τον κορωνοϊό, με τίτλο «KORONOIOS», πατέρας και γιος συναντιούνται ξανά και κυκλοφορούν ένα αυθεντικό ραπ κομμάτι με old school γεύση. Απολαύστε υπεύθυνα… από το σπίτι σας.

Ο Παναγιώτης (Τάκης) Στραβαλέξης, γνωστός επίσης και ως Τάκι Τσαν, Τυμβωρύχος, Λυτρωτής και Παιδί Θαύμα, είναι Έλληνας ράπερ, σόλο καλλιτέχνης αλλά και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Ζωντανοί Νεκροί (ΖΝ), του σχήματος Τιγρέ Σποράκια και του σχήματος Λεγεώνα.

Ο ρεμπέτης Τάκι Τσαν
Ο ρεμπέτης Τάκι Τσαν


Ο Τάκης εκτός από ράπερ, είναι μουσικός παραγωγός, σκιτσογράφος, ηθοποιός και επιχειρηματίας tattoo shop όπου εργάζεται και ίδιος, ειδικευμένος στην Γιαπωνέζικη δερματοστιξία. Το 2018 ο Τακης κανει ακομα μια νέα αρχή και γίνεται και ρεμπέτης, έχοντας και ένα σχήμα, τις «Ρεμπέτικες Ψυχές», μαζί με τον Κουτσαβάκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ