Μουσικη

Eurovision 2020: Αυτό είναι το όνομα του τραγουδιού της Κύπρου

Το αποκάλυψε ο Sandro που εκπροσωπεί τη νησιωτική χώρα στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Running» είναι ο τίτλος του τραγουδιού με το οποίο κατεβαίνει στον διαγωνισμό της Eurovision 2020 η Κύπρος

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Sandro το όνομα του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνιστεί η Κύπρος στη Eurovision 2020. Με post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε στους followers ότι ποιο τραγούδι θα πει, όταν ανέβει στη σκηνή του Ρότερνταμ, όπου θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός ευρωπαϊκού τραγουδιού. Μάθετε ποιο είναι στη συνέχεια και συντονιστείτε στο Athens Voice Radio 102,5 για ακόμα περισσότερη μουσική.

«Και συνεχίζω να τρέχω μακριά. Μείνετε συντονισμένοι» έγραψε χαρακτηριστικά ο νεαρός τραγουδιστής, ανακοινώνοντας ότι θα πει το «Running».

Το προηγούμενο Σάββατο, το ΡΙΚ ανακοίνωσε επίσημα πως ο αυστραλιανής καταγωγής Alfie Arcuri είναι ο βασικός συντελεστής της συνθετικής ομάδας του «Running». Την καλλιτεχνική διεύθυνση και τη σκηνική παρουσία της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2020, έχει αναλάβει ο αυστριακός σκηνοθέτης Marvin Dietmann ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους χορογράφους και σκηνοθέτες.

Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος κληρώθηκε να διαγωνιστεί στον 1ο Ημιτελικό της Eurovision 2020 (12 Μαΐου 2020), ενώ πρόκειται να εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 9-17). Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Supergirl».