Μουσικη

Ο Ερίκ Καντονά πρωταγωνιστεί στο νέο βιντεοκλίπ του Λίαμ Γκάλαχερ

Δείτε την αυτοκρατορική συνάντηση των θρύλων του Μάντσεστερ

Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

O Ερίκ Καντονά υποδύεται τον βασιλιά στο νέο βιντεοκλίπ του Λίαμ Γκάλαχερ για το τραγούδι «Once»

Είναι και οι δύο αληθινοί ροκ σταρ, αγαπούν το ποδόσφαιρο, ο ένας έγραψε ιστορία πρωταγωνιστώντας στην αναγέννηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο άλλος είναι «αρρωστάκι» με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ερίκ (Ντανιέλ Πιερ) Καντονά μετά τη θρυλική του πορεία στα γήπεδα σκοράρει στο σινεμά και υποδυόμενος έναν μοναχικό βασιλιά πρωταγωνιστεί στο νέο βιντεοκλίπ του Λίαμ Γκάλαχερ για το τραγούδι «Once». Περιφερόμενος σε μια έπαυλη κι απολαμβάνοντας το κρασί του, ο Ερίκ Καντονά παίζει πιάνο και «ερμηνεύει» τους συναισθηματικούς στίχους του Λίαμ Γκάλαχερ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που πρωταγωνιστεί ο Ερίκ Καντονά, ο τελευταίος rock ‘n’ roll ποδοσφαιριστής στο βιντεοκλίπ μου» εκμυστηρεύτηκε ο Λίαμ Γκάλαχερ λίγο μετά την ανάρτησή του που συμπίπτει με την κυκλοφορία του EP «Acoustic Sessions». «Τραγούδια σαν αυτό δεν βγαίνουν πολύ συχνά το ίδιο ποδοσφαιριστές σαν κι αυτόν» έγραψε χαρακτηριστικά.

O πρώην frontman των Oasis που περιοδεύει αυτό τον καιρό για την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Why Me? Why Not?» υποδύεται τον μπάτλερ του Έρικ Καντονά και τα σχόλια για το βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Charlie Lightening είναι διθυραμβικά.

«Δύο θρύλοι του Μάντσεστερ» συναντιούνται είχε γράψει «προφητικά» σε ανάρτησή του στο Instagram o Ερίκ Καντονά πριν επτά εβδομάδας, όταν ανακήρυξε το «Once» τραγούδι της χρονιάς.