Μουσικη

Τα πιο αγαπημένα του Θάνου Μικρούτσικου στο Μέγαρο Μουσικής

Παλιοί και νέοι φίλοι του μουσικοσυνθέτη τού εύχονται για τον αγώνα με την υγεία του μέσα από μία μουσική βραδιά

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thanosmikroytsikos.jpg
© Kostas Scrom

Αντωνοπούλου, Θηβαίος, Θωμαΐδης, Μεράντζας, Μητσιάς, Νταλάρας, Παπακωνσταντίνου και Πασχαλίδης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για τον Θάνο Μικρούτσικο

Ο Θάνος Μικρούτσικος δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ εδώ και σχεδόν δύο μήνες βρίσκεται στο νοσοκομείο. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες ο μουσικοσυνθέτης έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ζητώντας από τον κόσμο φέτος τα Χριστούγεννα να σκεφτεί πραγματικά τους άλλους και αντί να αγοράσει δώρα να δώσει αίμα για όσους το έχουν ανάγκη.

Παλιοί και νέοι του φίλοι, που ερμήνευσαν και συνεχίζουν να ερμηνεύουν τραγούδια με την υπογραφή του, αποφάσισαν να του ευχηθούν και να του δείξουν τη στήριξή τους με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο. Στις 20 Ιανουαρίου, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Χρήστος  Θηβαίος, ο Κώστας Θωμαΐδης, ο Γιώργος Μεράντζας, ο Μανώλης  Μητσιάς, ο Γιώργος  Νταλάρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Μίλτος  Πασχαλίδης θα βρεθούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Εκεί, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, θα βρεθούν μαζί με μία οχταμελή ορχήστρα, για να τραγουδήσουν ακόμα μία φορά τις δημιουργίες του Θάνου Μικρούτσικου που αγάπησαν περισσότερο από όλες.

Η βραδιά, της οποία την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Θύμιος Παπαδόπουλος, έχει τον τίτλο «Το πιο όμορφα απ’ όλα δεν στο ‘χω πει ακόμα…». Εκτός από τους οχτώ ερμηνευτές, σε αυτή θα βρεθεί και ο συγγραφέας και στιχουργός Οδυσσέας Ιωάννου, για να διαβάσει αποσπάσματα από τη βιογραφία του μουσικοσυνθέτη, την οποία και υπογράφει.

Περισσότερες Πληροφορίες:
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, 20:30
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Τιμές εισιτηρίων: 12€ (ειδικές μειωμένες τιμές), 15€ (Ε’ Ζώνη), 25€ (Δ’ Ζώνη), 30€ (Γ’ Ζώνη), 35€ (Β’ Ζώνη), 40€ (Α’ Ζώνη), 50€ (Διακεκριμένη Ζώνη)
Αγορά εισιτηρίων: 2107282333, megaron.gr, σε όλα τα καταστήματα Public
Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ