- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Dr. Dre θα τιμηθεί στα Grammys του 2020
Καταρρίπτει τα όρια και εμπνέει δημιουργούς μουσικής κάθε είδους
Τα Grammys του 2020 θα τιμήσουν τη συνεισφορά του Dr. Dre στη μουσική.
Ο βραβευμένος με Grammy μουσικός παραγωγός Dr. Dre θα τιμηθεί από το Τμήμα Παραγωγής και Μηχανικής Ακουστικής της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Grammys 2020.
Η εναρκτήρια εκδήλωση της Εβδομάδας Grammys, η οποία διοργανώνεται στις 22 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στα στούντιο Village στο Δυτικό Λος Άντζελες και "θα αποτίσει φόρο τιμής στα καλλιτεχνικά επιτεύγματα και τις καινοτομίες του Dre”, όπως ανακοινώθηκε από την Ακαδημία.
Η Ντέμπορα Ντούγκαν, πρόεδρος / διευθύνουσα σύμβουλος της Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης, χαρακτήρισε τον dr. Dre ως "μια ισχυρή επιρροή στη μουσική."
«O Dre καταρρίπτει τα όρια και εμπνέει δημιουργούς μουσικής κάθε είδους. Η εξέλιξή του ως παραγωγού τον εδραιώνει ως ηγέτη στον τομέα και παρακολουθούμε με έκπληξη να συνεχίζει να διαμορφώνει το μέλλον της μουσικής», ανέφερε σε δήλωσή της.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας ο Dr. Dre, συνεργάστηκε με τους Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige και Tupac Shakur. Τα τελευταία χρόνια, έχει συνεργαστεί με τους Kendrick Lamar και Anderson Paak.
Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του Dr. Dre, “Compton” κυκλοφόρησε το 2015. Ενώ αποκάλυψε πέρυσι ότι δουλεύει σε νέο υλικό για το πολυαναμενόμενο τρίτο του σόλο LP “Detox” δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει μουσική από αυτό.
Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο Dr. Dre για το έργο του, αλλά επίσης η δημιουργικότητα και τα επιτεύγματα του Τμήματος Παραγωγής και Μηχανικής Ακουστικής, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 6.400 μέλη.
Η 62η τελετή απονομής των βραβείων Grammy θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και θα προβληθεί από το CBS.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο 70χρονος ρόκερ μιλά ανοιχτά για την εξάρτηση και τις ακραίες επιλογές που έκανε για να ξεφύγει από τα ναρκωτικά
Ξεχωρίζουμε τη συνάντηση της Χάρις Αλεξίου με τις Rainbow Mermaids στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
Η viral «τραγουδο-ηθοποιός» μιλάει για τη διαδρομή της, τη σχέση της με τη μουσική και τις λέξεις αλλά και για τα «Πυροτεχνήματα»
Η μεγάλη γιορτή της μουσικής ξεκινά στις 7 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 3 Απριλίου
Ο σολίστας Κίριλ Γκερσταϊν συμπράττει με την Chamber Orchestra of Europe σε δυο μοναδικές συναυλίες
11,5 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν sign-up για τα εισιτήρια presale
...και πώς οι πλατφόρμες το συνέδεσαν απευθείας με την υπόθεση Έπσταϊν
Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει
Φινλανδία, Δανία, Ιταλία και Αυστραλία επέλεξαν τραγούδι και...ανεβαίνουν
Παράλληλα το συγκρότημα Wolf Alice κέρδισε το βραβείο καλύτερου συγκροτήματος
Καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της δημόσιας εικόνας της έπαιξε και το podcast Miss Me
Οι ραπ πιονέροι της Native Tongues επιστρέφουν με ένα πολύ προσωπικό άλμπουμ
Ροκ, πορτογαλικά fados, κλασικά ακούσματα και έθνικ
Ένα πολύ μεγάλο όνομα της παγκόσμιας soul σκηνής
Στο πλαίσιο της «Roll With The Punches» Tour
Reunion για το δημοφιλές ελληνικό hip hop συγκρότημα
Υπάρχουν άλλα 5.000 τραγούδια
Ποια δισκοπωλεία υπάρχουν σήμερα στο Λονδίνο και τι θα βρεις σε καθένα από αυτά
Η DJ και δημιουργός μιλά για το OCD, το coming out, τις «Μεταμορφώσεις» και την ανάγκη να βγάλει έναν δίσκο με τους δικούς της όρους
Θρήνος στη hip-hop σκηνή για την απώλεια του ανθρώπου που έχτισε την αυτοκρατορία του θρυλικού συγκροτήματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.