Μουσικη

Metallica: Σε κλινική αποτοξίνωσης ξανά ο James Hetfield

Αναβάλλεται η περιοδεία τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία – Τι ανακοίνωσε η μπάντα

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
James Hetfield Metallica.jpg
James Hetfield, Metallica © Ethan Miller/Getty Images/Ideal Image

Σε κλινική αποτοξίνωσης ξανά ο James Hetfield - Αναβάλλουν την περιοδεία τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία οι Metallica.

Με μια σειρά αναρτήσεων στα social media οι Metallica γνωστοποίησαν πως ο τραγουδιστής και κιθαρίστας James Hetfield εισήχθη για άλλη μια φορά σε κλινική απεξάρτησης.

«Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, ο αδερφός μας James δίνει, εδώ και αρκετά χρόνια, μάχη με την εξάρτηση. Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά έπρεπε να μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης».

Τα χρόνια προβλήματα εξάρτησης του James Hetfield από ουσίες είχαν γίνει γνωστά το 2005 στο ντοκιμαντέρ «Some Kind Of Monster» που έριχνε μια αποκαλυπτική ματιά στις σχέσεις των μελών του γκρουπ εστιάζοντας στο διάστημα που αντιμετώπισαν μνημειώδεις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις μέσα από διαφωνίες, εθισμούς και αποχωρήσεις, που έφεραν τους Metallica στα πρόθυρα της διάλυσης.

Metallica: Some Kind of Monster (DVD Trailer)

Οι Metallica ανακοίνωσαν επίσης πως η περιοδεία τους «World Wired» σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, ζητώντας συγγνώμη από τους fans και δίνοντας πληροφορίες για τον τρόπο εξαργύρωσης των εισιτηρίων. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ