Μουσικη

Atria live!

Στις 23/4/2010 οι ATRIA, οι БIOTECH και οι C.O.D.E ενώνουν τους ήχους τους στο ΚOO-ΚOO live music bar

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5570-24813.JPG

Την Παρασκευή 23/4/2010 οι ATRIA, οι БIOTECH και οι C.O.D.E ενώνουν τους ήχους τους στο ΚOO-ΚOO live music bar, Ιάκχου 17 στο Γκάζι. Η πόρτες θα ανοίξουν στις 22:00 και στις 22:15 οι C.O.D.E θα ξεκινήσουν τη βραδιά, με τους БIOTECH να ακολουθούν και τους ATRIA να κλείνουν ένα live που θα ξεσηκώσει το κοινό με το δυνατό του ήχο. Και η βραδιά δεν τελειώνει εκεί, αλλά θα συνεχίσει εξίσου δυνατά με БIOTECH dj set. 

Οι ATRIA είναι ένα μουσικό σχήμα που εντάσσεται στην alternative-rock σκηνή της πόλης. Με χρονολογία γέννησης τους το 2001 και διαλέγοντας για  όνομα τους ένα αστέρι προσανατολισμού, οι ATRIA κυκλοφόρησαν δύο singles,“Τα Παιδιά της Πόλης”(2001) - “Man in Motion”(2004)  και ένα album  “Είμαι Καρδιά”(2003), και συμμετείχαν σε πολλές συλλογές.

Στις live στιγμές τους εντάσσονται οι εμφανίσεις τους με: Stereo MC’s, Pet Shop Boys, Hooverphonic, Anne Clark, Mark Almond και The Scissor Sisters. Έχοντας σαν motto τους τη φράση: “Να ρισκάρεις γι’ αυτά που σε νοιάζουν”, σήμερα οι ATRIA βρίσκονται στο studio ηχογραφώντας καινούριο υλικό.

Μέλη μπάντας: Δάφνη Γερογιάννη –  Φωνή, Στίχοι Άρης Ζαρακάς –  Κιθάρα Στέφανος Kundig – Μπάσο 

Οι БIOTECH διακρίνονται για τον επιθετικό τους κιθαριστικό ήχο, τη χαρακτηριστική φωνή της Μαρίας και τη διάθεση για πειραματισμό με παραδοσιακά κρουστά και στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής. Η νίκη τους στο διαγωνισμό του ωδείου Φίλιππος Νάκας το 2009, τους χάρισε μια μικρή δόση δημοσιότητας στα μουσικά ΜΜΕ και ακολούθησε η συμμετοχή τους σε αρκετές live εμφανίσεις σε καλούς χώρους και μεγάλα φεστιβάλ, καθώς και στην εκπομπή του Mad Tv "Mad Day Live". Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν το πρώτο τους άλμπουμ, ενώ παράλληλα συνεχίζουν τα live τους παρουσιάζοντας και εξελίσσοντας το καινούργιο τους υλικό.  

Μέλη μπάντας: Ανέστης Ψαραδάκος (Gtrs), Ηλίας Καραχάλιος (Drums), Κωστής Βήχος (Bass gtr), Μαρία Τομπάζου (Vocals), Στέφανος Ψαραδάκης (Percussion, Synths) 

C.O.D.E σημαίνει "Culture Of Digital Elegance" και ουσιαστικά περιγράφει τον "ψηφιακό πολιτισμό" ο οποίος κυριαρχεί στην εποχή μας. Μετά απο αρκετό πειραματισμό και το "ανακάτεμα" των διαφορετικών μουσικών επιρροών που είχε ο καθένας, δημιούργησαν το δικό τους προσωπικό ήχο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας συνδυασμός "Modern Rock" με "Electronica". Έχουν κυκλοφορίσει το ομώνυμο πρώτο album τους (2008) από την "Records On Top" με διανομή "Μουσικό Ταχυδρομείο". Αυτή την περίοδο η μπάντα δουλεύει στο studio το δεύτερο της album ενώ παράλληλα έχει κυκλοφορίσει ένα mini EP με dance remixes από τον Geedel στα κομμάτια "No Bliss" και "EQ". Το EP ονομάζεται "4 on the floor" και διατίθεται μόνο ψηφιακά σε πολλά online καταστήματα. 

Μέλη μπάντας: Βίκυ Φυσίκα (Φωνητικά), Γιάννης Κατσαρός (Κιθάρες), Μίλτος Σχηματαριώτης (Synthesizers, Computer Programming)

Είσοδος 12 Ευρώ με ποτό 

ΚΟΟ-ΚΟΟ live music bar 

Ιάκχου 17, Γκάζι 

τηλ. 210.3450930 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ