Μουσικη

Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Dave Mustaine - Ακυρώνει συναυλίες

Το μήνυμα του frontman των Megadeth στους φίλους της μπάντας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άσχημα τα νέα για τον ηγέτη των Megadeth. Ο Dave Mustaine διαγνώστηκε με καρκίνο στο λαιμό (οισοφάγο) και ακυρώνει τις συνυλίες του.

Έχει γίνει διάσημος για την χαρακτηριστική χροιά στη φωνή του αλλά τα νέα είναι άσχημα για τον frontman των Megadeth.

O Dave Mustaine με μήνυμά του στο Instagram ενημερώνει τους φανς ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο στο λαιμό (οισοφάγο) και θα χρειαστεί να κάνει άμεσα θεραπεία, λόγος για τον οποίο ο 57χρονος μουσικός ακυρώνει συναυλίες.

«Έχω διαγνωστεί με καρκίνο του λαιμού. Είναι σαφώς κάτι που πρέπει να σεβαστούμε και να αντιμετωπίσουμε κατάματα  - εξάλλου έχω αντιμετωπίσει εμπόδια στο παρελθόν. Συνεργαζόμαστε στενά με τους γιατρούς μου και καταγράψαμε ένα σχέδιο θεραπείας το οποίο θεωρούν ότι έχει ποσοστό επιτυχίας 90%. Η θεραπεία έχει ήδη αρχίσει.

Δυστυχώς, αυτό απαιτεί να ακυρώσουμε τις περισσότερες εμφανίσεις μας φέτος. Το 2019 το Megacruise θα συμβεί, και η μπάντα θα είναι ένα μέρος του με κάποια μορφή. Όλες οι νέες πληροφορίες θα βρίσκονται στο megadeth.com. Οι Megadeth θα επιστρέψουν στη σκηνή πολύ σύντομα.

Εν τω μεταξύ, ο Kiko, ο David, ο Dirk και εγώ είμαστε στο στούντιο, εργαζόμαστε για την συνέχεια του Dystopia - και αδημονώ να το ακούσουν όλοι.

Είμαι τόσο ευγνώμων για όλη μου την ομάδα - την οικογένεια, τους γιατρούς, τα μέλη της μπάντας, τους εκπαιδευτές και πολλά άλλα.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Θα κρατήσω όλους τους χρήστες.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Τα λέμε σύντομα,
Dave Mustaine