Μουσικη

Μήπως δεν αυτοκτόνησε ο Keith Flint;

Τι λέει νέα έρευνα ιατροδικαστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
keith-flint-prodigy
O frontman των Prodigy, Keith Flint/ ©EPA/ TORBEN CHRISTENSEN

Νέα στοιχεία δείχνουν ότι ενδεχομένως ο frontman των Prodigy, Keith Flint, δεν αφαίρεσε εσκεμμένα τη ζωή του.

Δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία τα οποία να επιβεβαιώνουν ότι ο frontman των Prodigy, Keith Flint σκόπευε να αυτοκτονήσει, ανέφερε η ιατροδικαστής Caroline Beasley-Murray σε ειδική ακρόαση.

Η έρευνα που αρχικά παρουσιάστηκε, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 49χρονος, ο οποίος  βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Essex στις 4 Μαρτίου, πέθανε διά απαγχονισμού. Ωστόσο, σε πρόσφατη ακρόαση η ιατροδικαστής Beasley-Murra πρόσθεσε ότι ο Flint είχε στο αίμα του αδιευκρίνιστες ποσότητες κοκαΐνης, αλκοόλ και κωδεΐνης την εποχή εκείνη. «Ποτέ δεν θα μάθουμε τι συνέβαινε στο μυαλό του εκείνη την ημέρα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια και ο μάνατζερ του Flint δεν ήταν παρόντες στην ακρόαση, αν και η ιατροδικαστής επισήμανε ότι γνώριζαν για τη διεξαγωγή της ωστόσο δεν κλήθηκαν μάρτυρες. 

Η Beasley-Murray είπε ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες στον θάνατό του και δεν υπήρξε συμμετοχή τρίτων, αλλά δεν μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Flint αυτοκτόνησε. «Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ενδεχόμενα, δεν βρίσκω ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την αυτοκτονία».

Από την έρευνα ωστόσο δεν προέκυψαν ούτε επαρκή στοιχεία που να επικυρώνουν ότι επρόκειτο για ατύχημα, όπου πιθανότατα «όλα πήγαν τρομερά λάθος». «Θα ολοκληρώσω το συμπέρασμά μου» πρόσθεσε, καταλήγοντας ότι μάλλον ποτέ δεν θα μάθουμε επακριβώς τα αίτια του θανάτου του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ