Μουσικη

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσφέρει 500 δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους

Για το ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου του Bjørn Andor Drage, στο πλαίσιο του κύκλου Adagio - Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου του Bjørn Andor Drage στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
© akriviadis.gr

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσφέρει 250 διπλές προσκλήσεις σε ανέργους για το ρεσιτάλ του Bjørn Andor Drage

Συνεχίζοντας την προσφορά του σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσφέρει 500 δωρεάν θέσεις (250 διπλές προσκλήσεις) σε ανέργους για το ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου του Bjørn Andor Drage (Μπγιορν Άντορ Ντράγκε), που πραγματοποιείται την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 20.30, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης στο πλαίσιο του κύκλου Adagio–Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα. Οι προσκλήσεις θα παραλαμβάνονται με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας από τα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μεγάρου στην οδό Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη (καθημερινά 9:00–18:00) και στην οδό Ομήρου (καθημερινά 9:00–16:00), ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρις εξαντλήσεως των προσκλήσεων.

Ρεσιτάλ εκκλησιαστικού οργάνου του Bjørn Andor Drage στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
© akriviadis.gr

Ο Μπγιορν Άντορ Ντράγκε θα παρουσιάσει στο ρεσιτάλ του στο ΜΜΑ συνθέσεις σπουδαίων μουσουργών και βιρτουόζων του εκκλησιαστικού οργάνου, όπως του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, του Γιόχαν Πάχελμπελ, του Φέλιξ Μέντελσον, του Λουί Βιερν, του Γκυ Μποβέ, αλλά και ευφάνταστες μεταγραφές έργων Γκρηγκ και Σβέντσεν, τις οποίες υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος νορβηγός οργανίστας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ