Μουσικη

Το Jameson γιορτάζει το St. Patrick’s Day με ένα δυνατό live της Αnna Calvi

Ο Brian Eno έχει πει για αυτήν ότι «είναι το καλύτερο πράγμα μετά την Patti Smith»!

Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Jameson Irish Whiskey εγκαινιάζει τα J3 Live Sessions και γιορτάζει το St. Patrick’s Day με ένα δυνατό live της Αnna Calvi που έρχεται πρώτη φορά στην Αθήνα. ‪Το Σάββατο 16 Μαρτίου‬, η κορυφαία βρετανίδα δημιουργός θα δώσει την πρώτη συναυλία της στη χώρα μας, σε ένα ειδικό event με περιορισμένο αριθμό θεατών στο Acro (Ιερά Οδός 13). 

This browser does not support the video element.

Ο Brian Eno έχει πει για αυτήν ότι «είναι το καλύτερο πράγμα μετά την Patti Smith»! Πριν καν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της, την επέλεξαν για να ανοίξει συναυλίες τους ο Nick Cave, οι Interpol και οι Arctic Monkeys! Από το 2011 που κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό ομώνυμο άλμπουμ της, η Anna Calvi θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της ροκ σκηνής με δύο υποψηφιότητες για το περίφημο Mercury Prize. 

Την συγκρίνουν με την PJ Harvey και τη Siouxsie. Με θεατρικότητα και πάθος η λονδρέζα τραγουδίστρια έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ονόματα της ροκ σκηνής ενώ το νέο της άλμπουμ «Hunter» θεωρείται από τα καλύτερα της χρονιάς.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στο Acro η Jameson γιορτάζει την St. Patrick’s Day, την πιο μεγάλη ιρλανδέζικη γιορτή με τον δικό του τρόπο. Παρέα με μια αξέχαστη συναυλιακή εμπειρία, street food bar, Free T-Shirt με κάθε εισιτήριο και Jameson surprises. To Jameson J/3 φιλοδοξεί να γίνει το πιο δυνατό μουσικο enent του τρίτου μήνα του χρόνου! 

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη της Anna Calvi και βρείτε όλες τις πληροφορίες για τη συναυλία στο City Guide της Αthens Voice.