Μουσικη

H μαρτυρία του James Blunt για την ευγένεια του Keith Flint

Ο Βρετανός τραγουδιστής αποκαλύπτει μια ιστορία από την απονομή των Q Awards δίνοντας Grammy καλοσύνης στον τραγουδιστή των Prodigy

Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε ένα από τα πιο απρόσμενα tributes στον Keith Flint ο James Blunt εξιστόρησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter μια προσωπική μαρτυρία από το 2005 και την απονομή των μουσικών βραβείων του περιοδικού Q αποκαλύπτοντας την καλοσύνη του Flint όταν οι Noel Gallagher, Damon Albarn και Paul Weller δεν ήθελαν ούτε να τον βλέπουν.

Έγραψε ο Flint: «Στην απονομή των Q Awards πριν από πολλά χρόνια, όταν ο Noel Gallagher έλεγε ότι θα έφευγε από την Ίμπιζα επειδή θα μετακόμιζα εγώ εκεί, ο Damon Albarn αρνήθηκε να φωτογραφηθούμε μαζί, και ο Paul Weller έλεγε ότι θα προτιμούσε να φάει τα σκατά του παρά να συνεργαστεί μαζί μου ο Keith Flint με πλησίασε, με αγκάλιασε και είπε πόσο ενθουσιασμένος ήταν για την επιτυχία μου. Κeith, σε γνώρισα μόνο μία φορά, αλλά έκλαψα όταν έμαθα τα νέα για το θάνατό σου. Στη δουλειά μας δεν υπάρχουν βραβεία καλοσύνης, αλλά αν υπήρχαν, το Grammy θα ήταν δικό σου.»