- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μετά την Diana στο Ηρώδειο ήρθε η ώρα της Lana στο Terra Vibe Park.
●Μετά την Diana στο Ηρώδειο ήρθε η ώρα της Lana. Και πάλι Δευτέρα. Αυτή τη φορά στο Terra Vibe Park. Σιλικονάτο ρετροφουτουριστικό hipster που ανακατεύει Νancy Sinatra, Gangsta’s Paradise και Λολίτα. Παίζοντας videogames. Η Elizabeth Woolridge Grant, γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου και το 2011 υιοθέτησε το όνομα Lana Del Rey.
●Lana από την ηθοποιό Lana Turner, και Del Rey από το κλασικό αυτοκίνητο της Ford, Del Ray. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά και βαθιά διχαστικά. Αγάπη και μίσος
●Tη μέρα της Lana συμπληρώνουν οι Echo and the Bunnymen με new wave ιστορία που είχαμε δει σε μια σχεδόν πριβέ εμφάνιση στο Ejekt, oι Subways και οι Suicidal Tendencies.
●Δυνατή ελληνική μέρα το Σάββατο 6 Ιουλίου με συγκέντρωση κορυφής. Terra και Vibe Stages θα φιλοξενήσουν –μεταξύ άλλων– τους Γιάννη Αγγελάκα, Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου. Καλύτερα από οποιοδήποτε ακριβοπληρώμενο indie group της αγγλοσαξονίας ❱❱ Την Κυριακή οι κιθάρες παίρνουν το λόγο με Saxon, Kreator και τους Marky Ramone’s Blitzkrieg.
●Αnastasis την Τρίτη με τους Dead Can Dance. Επανέρχονται μετά τη πομπώδη εμφάνιση στον Λυκαβηττό πάνω σε world, tribal δρόμους, αφήνοντας στη σκιά τη σκοτεινιά της 4AD. Αgape & Amnesia. Από δίπλα και Monophonics, Craig Walker, Opera Chaotique, SepticFlesh, Chaostar.
●Στη λίστα της εβδομάδας: Συναυλία για πραγματικά καλό σκοπό στο Κύτταρο στις 6-7/7. Συμμετοχή από όλους: Εισβολέας, Τάκι Τσαν, Δωδέκατος Πίθηκος, Word of Mouth, Επίλεκτοι, Βήτα Πεις, DJ Cutbrawl. Έναρξη 20.40. Είσοδος € 12. (Προπώληση: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Taki Tsan Tattoo Studios, Αλατσάτων 1, Νέα Ιωνία και Χαρ. Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία).
●Schoolwave Fest. στο Θέατρο Βράχων (5, 6, 7/7). Η μεγάλη μουσική γιορτή των μαθητικών συγκροτημάτων με ξεχασμένα κλειδιά και σπασμένες χορδές. Πιτσιρίκια για χάζεμα.
●Την Πέμπτη οι Βurger Project ανεβαίνουν στην ταράτσα της Στέγης με το χαρακτηριστικό τους swing-jazz-reggae ήχο και τις εξωστρεφείς διασκευές τους, ενώ την Παρασκευή σειρά του Leon να πει τα τραγούδια του τον Κήπο του Μεγάρου.
● Ένα θρυλικός MC από το Μπρονξ με τεράστια ιστορία την Πέμπτη στο Bios. O KRS-One κάποτε mastermind των Boogie Down Productions. Επιδραστικός όσο δεν πάει για το πολιτικό και όχι το καγκούρικο hip hop. Στο «Sound of da Police» θα χυθεί πολύ ιδρώτας. Το «Breath Control», φαντάζομαι, δεν το παίζει...
●Tέλος στις προβολές της Πέμπτης, μετά το ανυπέρβλητο «Pink Flamingos» ακολουθεί Καουρισμάκι και «Leningrad Cowboys Go America».
gdim400@gmail.com
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του, η γενέτειρά του τον τιμά με ένα μεγάλο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Πότε θα ξεκινήσει το τουρ του εμβληματικού τραγουδοποιού
Κυκλοφορούν πρώιμες ηχογραφήσεις του θρυλικού καλλιτέχνη, με τη συμμετοχή του κιθαρίστα των Led Zeppelin
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο «Bar» και μετά δημιούργησαν το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα»
Φολκ, σόουλ, indie rock και τζαζ ήχοι για το πρώτο μισό της χρονιάς
Νέα εποχή για το θρυλικό συγκρότημα
Όλες οι εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης εστιάζουν στη θεματική «Ανατροπές»
Το συγκρότημα του Τζος Χομ κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι μετά από τρία χρόνια
Ένα τετραήμερο μουσικό mini fest στην αυλή του Black Duck από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου, από την ATHENS VOICE και το VOICE RADIO
Τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επέστρεψε για μια ακόμη χρονιά στον αγαπημένο αρχαιολογικό χώρο, όπου η Καμεράτα ερμήνευσε την όπερα «Ορφέας και Ευριδίκη» του Γκλουκ, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου
Η 67χρονη σταρ με την νέα της επιτυχία γράφει ξανά ιστορία στη μουσική βιομηχανία
Αποσύρεται από την περιοδεία του συγκροτήματος - Φίλοι και οικογένεια συγκεντρώνουν πόρους για τη θεραπεία της
Το συγκινητικό αντίο των συναδέλφων του
Την ανέβασαν στα επίσημα social media
Μαγική βραδιά στον Λόφο της Σάνης - Ρόμπερτ Πλαντ και Saving Grace ένωσαν το παρελθόν με το παρόν της παγκόσμιας ροκ σκηνής
...και δεν έχει καμία σχέση με τον ακτιβισμό και τη ζωής της διάσημης αδελφής της
Γιατί τα παλιά τραγούδια του σινεμά μοιάζουν και είναι (ακόμα) τόσο μεγάλα
Ο μυθικός frontman και μουσικός μιλάει στην ATHENS VOICE πριν τη headline εμφάνισή τους στο Sani Festival
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.