- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πώς είναι να γυρνάς ένα video clip με τη συμμορία των Crips στη Νέα Υόρκη;
Ο Πέτρος Πουλόπουλος σκηνοθέτησε το Trip To The 60z των Bones x Lo και μας εξηγεί
Χώνεται όπου υπάρχει θέμα και εκμεταλλεύεται αστραπιαία το λίγο χρόνο που έχει για να πάρει την εικόνα που θέλει. Ο Πέτρος Πουλόπουλος αγαπά τους δρόμους και τα πορτρέτα. Ίσως για αυτό ακόμα και οι άγνωστοι που θα δεις να του ποζάρουν φευγαλέα του χαρίζουν μια αληθινή πτυχή του εαυτού τους και οι επώνυμοι δεν κομπλάρουν μπροστά στο φακό του. Το καλοκαίρι που έφυγε άφησε την αγαπημένη του Ακρόπολη, όπου ζει, για να δει ξανά τη Νέα Υόρκη. Επέστρεψε μετά από δύο μήνες με πολλές εικόνες και ένα βίντεο κλιπ για τους Bones x Lo, μέλη της συμμορίας των Crips. Τι θυμάται από τις άγριες νύχτες που πέρασε μαζί τους; Zητήσαμε αναμνήσεις.
«Στο δεύτερο ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη φιλοξενήθηκα από κάποιους φίλους που μένουν στο Φλάτμπους του Μπρούκλιν, όπου τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί ολοένα και περισσότερη παρουσία συμμοριών. Γυρίζοντας τα στενά του Μπρούκλιν ένα βράδυ, έτυχε να πέσω επάνω σε μία παρέα που ράπαρε. Αυτό μου τράβηξε το ενδιαφέρον και τους πλησίασα προκειμένου να τραβήξω κάποιες λήψεις. Λίγες στιγμές αργότερα κάποιοι από αυτούς με πλησίασαν καχύποπτα και αφού τους έδειξα τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει ήδη, κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε λόγος να ανησυχήσουν. Στην κουβέντα επάνω μου εξήγησαν ότι είναι μέλη της συμμορίας Crips και ότι το κομμάτι που ραπάρανε ήταν το καινούργιο τους κλιπ. Η συγκεκριμένη συμμορία, αν και μειοψηφία στη Νέα Υόρκη, έχει σαν πυρήνα το Φλάτμπους και το Κράουν Χάιτς. Καταλήξαμε να ξενυχτάμε μαζί και σε κάποιες από τις εξορμήσεις μαζί τους συγκεντρώθηκε και το υλικό που αποτέλεσε το νέο βίντεο κλιπ για ένα από τα κομμάτια τους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aπό τις 16 έως τις 26 Απριλίου, δείτε τις μουσικές εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει
Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Shame» και μιλάει στην ATHENS VOICE πριν το ιδιαίτερο live party στον πολυχώρο ΦΙΑΤ
Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ για τη βασίλισσα της ποπ μετά από επτά χρόνια
Σε αναρτήσεις του ανακοίνωσε ότι «μετά από πολλή σκέψη» αποφάσισε να αναβάλει την εμφάνισή του
Σταθερά πρώτη η Φινλανδία
Οι άνθρωποι πίσω από τη σκηνή της Πλατείας Νερού μοιράζονται τις αναμνήσεις τους
Ο Γιάννης Αρτόπουλος έχασε τη ζωή του το 2025, στον δρόμο, μετακινούμενος από τη μία συναυλία στην άλλη
Λίγο πριν εμφανιστούν στην Αθήνα, oι «παλιοί» έδειξαν πώς γίνεται ένα σωστό live
Η σούπερ σταρ της ποπ προηγείται στην κούρσα για τα βραβεία AMAs του 2026
Ο μουσικός και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονία μιλάει στην ATHENS VOICE για τη μουσική και ακαδημαϊκή του διαδρομή
Μια playlist με τα αγαπημένα της τραγούδια
Ο υποψήφιος για Όσκαρ συνθέτης Ντάνιελ Πέμπερτον και οι πρωταγωνιστές του φιλμ εξηγούν τη σημασία της μουσικής
Μετά τις ιστορικές βραδιές στο Καλλιμάρμαρο, η Άννα Βίσση επιστρέφει στο ΟΑΚΑ
Παραμένει αμετάβλητη η κορυφή;
Η Τακαΐτσι συνάντησε το συγκρότημα στο Τόκιο και δήλωσε στον Ίαν Πέις «είσαι θεός»
Δυναμική παρουσία στο ολλανδικό pre party και σταθερή θέση της Ελλάδας στα στοιχήματα
Η αρχή του τέλους για τους Beatles
Η ζωή της τραγουδίστριας από το κίτρινο φορτηγάκι στη βρετανική επαρχία μέχρι τα μεγαλύτερα stages και τις συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μουσικής
Κυκλοφόρησε το single «Going Shopping» - Στις 26 Ιουνίου η επίσημη κυκλοφορία του έβδομου δίσκου τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.