Μουσικη

Κάτι τρέχει με τη Σακίρα: Ακύρωσε τις πρώτες συναυλίες στην ευρωπαϊκή περιοδεία της

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Να ακυρώσει τις πρώτες συναυλίες στην ευρωπαϊκή της περιοδεία αναγκάστηκε η Σακίρα λόγω προβλήματος στις φωνητικές της χορδές. Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας Live Nation.

«Με λύπη ανακοινώνουμε την ακύρωση των συναυλιών της περιοδείας El Dorado World Tour, που ήταν προγραμματισμένες για τις 10 και 11 Νοεμβρίου στο Παρίσι, τις 12 Νοεμβρίου στην Αμβέρσα (Βέλγιο) και τις 14 Νοεμβρίου στο Άμστερνταμ. Η απόφαση ελήφθη έπειτα από εντολή του γιατρού της, διότι η τραγουδίστρια βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης των φωνητικών της χορδών» επισημαίνεται στο κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Οι συναυλίες αυτές, όπως και εκείνη που ακυρώθηκε στην Κολωνία με την οποία θα άνοιγε η παγκόσμια περιοδεία της Σακίρα την Τετάρτη, πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία ζήτησε από όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια να τα κρατήσουν.

«Η Σακίρα είναι πραγματικά λυπημένη που δεν θα δει τους θαυμαστές της και αναγνωρίζει τη στήριξη που της έχουν προσφέρει κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ανυπομονεί να επιστρέψει στην σκηνή το συντομότερο δυνατό και (προς αυτήν την κατεύθυνση) κάνει ό,τι μπορεί για να καταφέρει να αναρρώσει τις επόμενες ημέρες» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Άρωμα Paradise Papers

Η Σακίρα είναι μεταξύ των διασήμων που περιλαμβάνονται στα Paradise Papers.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde, αν και ζει μόνιμα στη Βαρκελώνη, διατηρεί την οικονομική της έδρα στις Μπαχάμες για φορολογικούς λόγους. Παράλληλα, έχει μεταφέρει σε Μάλτα και Λουξεμβούργο δικαιώματα πνευματικής της ιδιοκτησίας, αξίας περίπου 31,6 εκατομμυρίων ευρώ.