- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Λίγο Φανκ Αγάπη Μου» - Το νέο mix του Mr.Z
Ένας ολόκληρος κόσμος μέσα στη δεκαετία του ’70, που disco και funk χτύπησαν την πόρτα της Ελλάδας
«Γυναικείες φωνές, πνευστά, μπασογραμμές που πιο ρυθμικές δεν γίνεται, κάποια άλλα παιδιά από αυτά των λουλουδιών, τύμπανα να “σπάνε”, boogie άνδρες και steady groove. Ο Πάνος Κόκκινος, η Τάμμυ, οι μάστορες - The Sounds, Οι Αθηναίοι από το Τορόντο του Καναδά, ο Πούλικας και η υπέροχη πραγματικότητά του στα απλά και καθημερινά πράγματα, η Χριστίνα, η Μαρίνα, ο Τσάρλυ και πολλοί άλλοι. Σε μια πραγματικότητα διαφορετική, όχι rock, αλλά funk. Με τσαχπίνικη κίνηση και σωστή δοσολογία διάθεσης. Ένας ολόκληρος κόσμος μέσα στη δεκαετία του ’70 που η disco και η funk χτύπησαν την πόρτα και της Ελλάδας και των απανταχού lovers. 20 κομμάτια από μικρούς και μεγάλους δίσκους συμπληρώνουν τα περίπου 60 λεπτά, παρουσιάζοντας τα 15 χρόνια ψαξίματός μου για το σωστό 70s funk beat, που άλλες φορές θυμίζει blaxploitation και άλλες φορές library music».
Με αυτά τα τρυφερά λόγια επέλεξε να περιγράψει ο Αθηναίος Dj Mr. Z (aka Ζώης Χαλκιόπουλος) το νέο του mix που μοιράζεται με την Athens Voice.
Μία ώρα από σπάνια 70s ελληνικά funk κομμάτια, που ο αθεράπευτα ρομαντικός Dj ανακάλυψε ανάμεσα στα χρόνια και θα κάνουν πιο γλυκιά και φωτεινή τη μετάβαση στο χειμώνα που άρχισε να μας δείχνει τα δόντια του. Βάλτε το ποτό της επιλογής σας και πατήστε το play. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο Mr. Z.
«Λίγο Φανκ Αγάπη Μου», ένα πολύ ιδιαίτερο, selector's finest mix, γεμάτο funky διαμάντια από την Ελλάδα του ’70.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα θα εμφανιστεί στον Λόφο της Σάνης το Σάββατο 1 Αυγούστου
Από το πρώτο live με Beirut και PJ Harvey στην Πλατεία Νερού έως τη μετάβαση σε νέο, μεγαλύτερο χώρο από το 2027, το Release Athens γιορτάζει μια δεκαετία παρουσίας.
Το καινούργιο single του κυκλοφορεί με video clip, προαναγγέλλοντας το άλμπουμ του φθινοπώρου και τη μεγάλη συναυλία στο Release Athens 2026
Το νέο άλμπουμ σημείωσε επίδοση-ορόσημο για την ελληνική μουσική - Ο κορυφαίος ράπερ ετοιμάζει συναυλίες
Ο Καναδός ράπερ ξεπέρασε τον Μάικλ Τζάκσον στο Billboard μετά την κυκλοφορία τριών άλμπουμ ταυτόχρονα
Λίγο πριν τον ακούσουμε για πρώτη φορά live στην Αθήνα, στο Ρομάντσο, ακούστε όλα όσα είπε στον Voice 102,5
Μια διαχρονική παρουσία στη μουσική ζωή της Ελλάδας
Ο Μπομπ Ντίλαν, οι ένοχες μουσικές απολαύσεις και η γοητεία των αντιφάσεων
Τελικά τι σημαίνει το «Bangaranga»;
Ο Ιταλός τροβαδούρος μιλάει στην ATHENS VOICE για το ρεμπέτικο, την Αθήνα, τον Όμηρο, τη μουσική και τη μνήμη της
Πώς ο Μικ Τζάγκερ τον έπεισε να παίξει
Το συγκρότημα‑φαινόμενο της K‑pop κατέκτησε ξανά το κορυφαίο βραβείο επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια δυναμική του
Πότε αναμένεται η οριστική απόφαση
Επανακαθόρισε τη γλώσσα της τζαζ - Αστείρευτη η φαντασία του πάνω στη σκηνή
«Ξέρω ότι θα του αρέσει», απαντάει ο γιος του θρυλικού τραγουδιστή
Ο Par Sundström μιλάει στην ATHENS VOICE ενόψει της εμφάνισης των Sabaton στο Release Athens για την do-it-yourself νοοτροπία και το «δυστύχημα» του πολέμου ως μια συνεχής μορφή έμπνευσης
H αντίδραση της συζύγου του
Ο διάσημος ράπερ κατακτά τα αμερικανικά charts με την ταυτόχρονη κυκλοφορία τριών νέων άλμπουμ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.