Μουσικη

«Συμβαίνει και στους άνδρες»: Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και ο Τομ Τζόουνς

Τι ανέφερε σε δηλώσεις του στο BBC ο διάσημος τραγουδιστής  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
377448-779146.jpg
EPA/CSABA KRIZSAN

Δεν έπεσε από τα σύννεφα ο Τομ Τζόουνς με το «σκάνδαλο Γουάινσταϊν» στο Χόλυγουντ και την εκστρατεία κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης #Metoo στα social media.

Ο διάσημος τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει κατά τη διάρκεια συζήτησής του με δημοσιογράφο του BBC ότι και ο ίδιος είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά στα πρώτα βήματα της μουσικής του καριέρας.

«Τέτοια πράγματα συνέβαιναν πάντοτε και στη μουσική βιομηχανία. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταγγείλει ότι τους ζήτησαν να κάνουν διάφορα πράγματα προκειμένου να υπογράψουν συμβόλαια με δισκογραφικές εταιρείες» ανέφερε, ενώ ερωτηθείς για το αν βίωσε και ο ίδιος κάτι τέτοιο, απάντησε: «Ναι, στην αρχή, ναι.... Έγιναν κάποια τέτοια. Αλλά το αποφεύγεις. Απλώς σηκώνεσαι και φεύγεις. Αυτό που επιχειρούν στις γυναίκες το κάνουν και σε άνδρες».

Διαδεδομένο φαινόμενο

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σεξουαλική παρενόχληση αποτελεί διαδεδομένο φαινόμενο και στη μουσική βιομηχανία. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του επεσήμανε ότι ήταν μια εμπειρία που τον έκανε να νιώσει «απαίσια».

«Δεν ήταν κάτι κακό. Απλώς κάποιος προσπάθησε να... Καταλαβαίνετε... Έγινε μια ερώτηση κι εγώ είπα "Όχι, ευχαριστώ"... Συμβαίνουν διάφορα στη βιομηχανία του θεάματος και μερικές φορές συγκαλύπτονται και μετά έρχονται στο φως και βγαίνουν κι άλλοι άνθρωποι να μιλήσουν ανοικτά. Είναι σαν να βγάζεις τον φελλό από το μπουκάλι. Βγαίνουν στη φόρα πράγματα που θα έπρεπε να είχαν αποκαλυφθεί πριν από χρόνια. Ποιος ξέρει...

» Αλλά έτσι είναι στη showbiz. Είσαι στο προσκήνιο και πρέπει να δέχεσαι τα καλά μαζί με τα στραβά. Αλλά η δικαιοσύνη θα λάμψει κάποια στιγμή. Αν έκανες κάτι κακό, πρέπει να πληρώσεις, ή να αποδείξεις ότι δεν έκανες τίποτε κακό» συμπλήρωσε.

Ο Τομ Τζόουνς απέφυγε να αποκαλύψει ποιος ήταν ο άνθρωπος που τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ