- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Η πρώτη φωτογραφία που έβγαλαν ποτέ οι Linkin Park σαν γκρουπ
Τη δημοσίευσε ο συνιδρυτής τους, Mike Shinoda
Λίγες μέρες μετά το θάνατο του Chester Bennington, τραγουδιστή των Linkin Park, ο συνιδρυτής του γκρουπ Mike Shinoda ανέβασε στο Ίνσταγκραμ την πρώτη, κατά πάσα πιθανότητα, φωτογραφία που έβγαλαν ποτέ μαζί οι Linkin Park σαν συγκρότημα, περίοδος 1997-98.

Η περιγραφή της φωτογραφίας με τα ίδια λόγια του Mike Shinoda:
«1997 ή 1998… Νομίζω ότι αυτή πρέπει να είναι η πρώτη φωτογραφία που βγάλαμε ποτέ όλοι μαζί. Μόλις είχαμε πει στον Τσέστερ ότι τον θέλαμε να μπει στο συγκρότημα. Μας είχε πει ότι ήθελε να μετακομίσει από την Αριζόνα στο Λος Άντζελες. Είχαμε πάει σε μία πιτσαρία κοντά στο UCLA για να αράξουμε και να συζητήσουμε για τα επόμενα σχέδιά μας. Τότε ακόμα το όνομα της μπάντας μας ήταν Xero και είχαμε περίπου 5-6 κομμάτια έτοιμα. Ούτε τατουάζ με φλόγες ακόμα, ούτε κόκκινα μαλλιά, οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν ακόμα στο κολλέγιο.»

Την ίδια μέρα, λίγο πριν το ποστάρισμα της φωτογραφίας, το γκρουπ είχε δημοσιεύσει μία δήλωση/επιστολή αφιερωμένη στον Bennington: «Η αγάπη μας στο να φτιάχνουμε και να παίζουμε μουσική, είναι άσβεστη. Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα τι δρόμο θα τραβήξουμε στο μέλλον, ξέρουμε όμως ότι η ζωή του καθένα μας είχε γίνει καλύτερη χάρι σε σένα. Σε ευχαριστούμε για αυτό το δώρο».
Παράλληλα ακύρωσαν και την περιοδεία που επρόκειτο να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Ο 40χρονος αμερικανός μουσικός, ράπερ και τραγουδιστής Michael Kenji Shinoda, εκτός από σινιδρυτής των Linkin Park είναι επίσης παραγωγός, συνθέτης, στιχουργός και γραφίστας. Οι Linkin Park ιδρύθηκαν το 1996 και στο γκρουπ παίζει ρυθμική κιθάρα, είναι ο βασικός συνθέτης, κημπορντίστας και παραγωγός τους. Επίσης είναι ο βασικός τραγουδιστής, κυρίως στα σημεία με ραπάρισμα. Ο Shinoda το 2004, παράλληλα με τους Linkin Park δημιούργησε και ένα άλλο γκρουπ hip-hop, τους Fort Minor.
Επιπλέον είναι συνιδρυτής της καλιφορνέζικης δισκογραφικής ετικέτας Machine Shop Records ενώ κάποια από τα έργα του σαν ζωγράφου βρίσκονται στο Αμερικανο-Ιαπωνικό Μουσείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον 71ο Διαγωνισμό Τραγουδιού
Η σεζόν 2026- 2027 ξεκίνησε δυναμικά
Δεκατέσσερις φωνές δίνουν ραντεβού στις 18 Νοεμβρίου στο Telekom Center Athens για μια μεγάλη συναυλία με ξεχωριστό σκοπό και μιλούν για όσα τους ενώνουν
Θεσσαλονίκη και ντουνιά, ξύπνα: Οι M.A.t.E. κυκλοφόρησαν το απόλυτο άλμπουμ
Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καλιφόρνια
Μουσικός αποκάλυψε ότι ηχογράφησε πρόσφατα με τον Μικ Τζάγκερ, τροφοδοτώντας τις φήμες για νέο υλικό
Στις 24 Οκτωβρίου στο Fuzz, το καλλιτεχνικό τους στοίχημα ζυγίζει πάνω από 200 κιλά — και κρατά τη μορφή του μυστική
Ένα νέο χορευτικό ραντεβού ηλεκτρονικής μουσικής για τα Σαββατόβραδά μας
Το «Bass Persuades» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard, αλλά τη δεύτερη εβδομάδα κατρακύλησε στο Νο157
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον περασμένο μήνα και θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από σήμερα
«Ύδατα: Μελωδίες από τις πηγές των ατμών»: Μια ιαματική μουσική παράσταση
Δύο χέρια, τέσσερις μπαγκέτες, ασταμάτητο γκρουβ
Ο καιρός σήμερα φωνάζει πάρτι και εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στο Φάληρο
Eλάτε στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο, «Πιαστείτε στα Χέρια» και ανακαλύψτε το
Η Maria «Masha» Alyokhina και ο Eric Breitenbach συζητούν για την εξορία, την Ουκρανία και όσα κρατούν όρθιο έναν άνθρωπο, πριν φέρουν το «Riot Days» στην Αθήνα
Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μαντολίνου και το «Between Worlds» σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση με την Alessia Tondo και μουσικούς της Κ.Ο.Θ.
Γνωστός για τραγούδια όπως τα «You Are My Lady» και «Rock Me Tonight (For Old Times Sake)»
Η εμφάνιση - έκπληξη του Καραγκούνη που αποθεώθηκε
Ο Φραντς Βέλζερ-Μεστ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, με ένα από τα κορυφαία συμφωνικά σύνολα του κόσμου, στην 25η και τελευταία σεζόν της συνεργασίας τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.