Μουσικη

Αίσθηση καλοκαιριού με Κέιτι Πέρι, Φάρελ και Big Sean στο «Feels» του Κάλβιν Χάρις (video)

Δείτε και ακούστε το ολοκαίνουργιο single του Σκωτσέζου DJ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο τραγουδιστής, συνθέτης, δισκογραφικός παραγωγός και DJ Κάλβιν Χάρις κυκλοφόρησε το βίντεο για το νέο του τραγούδι "Feels" στο οποίο συνεργάζεται με διάσημους καλλιτέχνες, όπως η Κέιτι Πέρι, ο Φάρελ Γουίλιαμς και ο Big Sean.

Το βίντεο για το "Feels" σκηνοθέτησε ο Εμίλ Νάβα, σκηνοθέτης των μουσικών βίντεο του Εντ Σίραν, της Ρίτα Όρα, της Έλι Γκούλντινγκ και άλλων.

 Οι Κάλβιν Χάρις, Κέιτι Πέρι, Big Sean και Φάρελ Γουίλιαμς χαλαρώνουν σε ένα πολύχρωμο, τροπικό σκηνικό - και μάλιστα διαθέτει το Harris που δείχνει κάποια funky fretwork στο μπάσο. Το "Feels" είναι το πρώτο σινγκλ από το άλμπουμ του Χάρις "Funk Wav Bounces Vol. 1", το οποίο θα κυκλοφορήσει στο τέλος της εβδομάδας.

Από το καινούριο άλμπουμ του Σκωτσέζου DJ, το πρώτο που κυκλοφορεί από το 2014, έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας το "Slide" , συνεργασία με τους Φρανκ Όσιαν και Μίγκος, το "Heatstroke" συνεργασία με τους Αριάνα Γκράντε, Φάρελ Γουίλιαμς και Young Thug και το "Rollin" με τους Future και Khalid. Άλλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο άλμπουμ είναι οι Τράβις Σκοτ, ο Τζον Λέτζεντ, η Νίκι Μινάι, η Κελάνι, ο PARTYNEXTDOOR, ο Lil Yachty, ο Snoop Dogg, ο ScHoolboy Q, και ο ο D.R.A.M.

Από τις αντιδράσεις στο Twitter φαίνεται ότι με το "Feels" εξασφάλισε ακόμη μία επιτυχία, αναφέρουν δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ