Μουσικη

O Kendrick Lamar σε αριθμούς

Όλοι ακούνε και χορεύουν «Humble» περιμένοντας το νέο του άλμπουμ. Δύο infographics εξηγούν ποιος πραγματικά είναι (video) 

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
349286-724702.jpg

«Παιδί» του Dr. Dre, αγαπημένος του Μπαράκ Ομπάμα στο πλευρό του οποίου έχει τραγουδήσει, γέννημα-θρέμμα του Κόμπτον. Ο 29χρονος ράπερ που ξεκίνησε τις πρώτες του ρίμες στην εφηβεία ως K-Dot, επιστρέφει στις 14 Απριλίου με το τέταρτο άλμπουμ του «Damn» από την Top Dawg Entertainment, έχοντας προκαλέσει παροξυσμό με το κολλητικό σαν ιό σινγκλ «HUMBLE.».

O Kendrick Lamar σε αριθμούς

Ένα βιντεοκλίπ που τη λέει άσχημα στους ράπερς, δείχνει τον πιο yo Μυστικό Δείπνο που είδες ποτέ, προκάλεσε φεμινιστικές αντιδράσεις, έκανε τους youtubers να πασχίζουν να ερμηνεύσουν τι ευαγγελίζονται πραγματικά όσα γράφει και πήγε την υπόθεση εικόνα σε νέα επίπεδα χάρη στη σκηνοθεσία του Dave Meyers, ενός ανθρώπου που η συνάντηση με τον Gus Van Sant του άλλαξε τη ζωή.

Οι U2, BadBadNotGood, DJ Dahi, The Alchemist και 9th Wonder συμπεριλαμβάνονται στα credits που μπορεί να διακρίνει κανείς στην προπαραγγελία του άλμπουμ στο iTunes, ενώ η αποκάλυψη του tracklist φέρνει και συμμετοχή της Rihanna. Τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνουν πως κάτι πολύ καυστικό και ειλικρινές μας περιμένει.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του, μια ματιά στην πορεία του δείχνει πόσο έχει αλλάξει και τι λένε τα νούμερα για αυτόν. Ποια είναι η σχέση του με τα charts; Πόσες λέξεις «χωράει» περίπου σε κάθε του τραγούδι; Πόσες αναφορές στο χριστιανισμό θα βρεις σε κάθε του άλμπουμ;   

O Kendrick Lamar σε αριθμούς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ