- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Γιώργος Nταλάρας στο Polis
Επιστροφή για τον Γιώργο Νταλάρα στο ανανεωμένο Polis Theater με τα καινούργια σύγχρονα λαϊκά τραγούδια και τις μπαλάντες από το πρόσφατο άλμπουμ του «Γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι»
Επιστροφή για τον Γιώργο Νταλάρα στο ανανεωμένο Polis Theater με τα καινούργια σύγχρονα λαϊκά τραγούδια και τις μπαλάντες από το πρόσφατο άλμπουμ του «Γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι», που κυκλοφόρησε από τη Legend, και μια επιλογή από την πολύχρονη πορεία του και τις πολλές συνεργασίες του με σημαντικούς Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς όπως οι Λευτέρης Παπαδόπουλος, Σταύρος Ξαρχάκος, Νίκος Γκάτσος, Μάνος Ελευθερίου.
Στο μουσικό πρόγραμμα «Εκεί που οι φίλοι συναντιούνται», που ενορχήστρωσε ο ίδιος με την επιμέλεια του Γιώργου Παπαχριστούδη, συναντάμε μουσικούς από διαφορετικούς δρόμους, που ενοποιούνται με την κοινή αγάπη για το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι. Η Πίτσα Παπαδοπούλου, που πρωτοτραγούδησε με τον Ζαμπέτα, έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με ονόματα όπως η Πόλυ Πάνου, ο Στράτος Διονυσίου, ο Μανώλης Χιώτης. Ο τραγουδοποιός και λαουτίστας Μιχάλης Τζουγανάκης από τα Σφακιά έχει γεννηθεί στο Βέλγιο, μεγάλωσε στα Χανιά και δεν διστάζει να προσθέτει νέα στοιχεία στην κρητική μουσική παράδοση. Τέλος στην παρέα και η νεαρή τραγουδίστρια Ασπασία Στρατηγού, που πρωτοσυνάντησε τον Νταλάρα στη συναυλία «Όταν συμβεί στα πέριξ» στο Ηρώδειο, ενώ δισκογραφικά ξεκίνησε μέσα από το «Δωδεκάορτο» του Χρίστου Τσιαμούλη.
Polis Theater, Πέτρου Ράλλη 18, 210 3476.316. Έναρξη 22.30. Από Τετάρτη ως Σάββατο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.