Μουσικη

Nine Inch Nails: Ακούστε το νέο τους τραγούδι

«Φτιάξαμε κάτι μη φιλικό, κάτι δυσνόητο, αλλά το είχαμε ανάγκη»

Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Trent Reznor ακούγεται ξανά στα αφτιά μας με το νέο του EP «Not The Actual Events» που κυκλοφορεί στις 23 Δεκεμβρίου, τρία χρόνια μετά το «Hesitation Marks». Μαζί του ο Atticus Ross, σταθερός συνεργάτης του στα σάουντρακ και τυπικά νέο μέλος των Nine Inch Nails. Η έμπνευση δεν τους εγκαταλείπει ποτέ.

«Εγώ και ο Atticus Ross φτιάξαμε κάτι μη φιλικό, κάτι δυσνόητο, αλλά το είχαμε ανάγκη. Είναι EP, γιατί τόσο χρειάστηκε για να πούμε αυτή την ιστορία» δήλωσε ο mastermind των industrial rockers, που από το 1988 μας συστήνουν τα δικά τους ηχοτόπια.

Στο EP συμμετέχει ο Dave Grohl των Foo Fighters, παίζοντας ντραμς στο «The Idea of You», ο Dave Navarro των Jane’s Addiction χώνει με τις κιθάρες του στο «Burning Bright (Field on Fire)» και η Mariqueen Maandig, ταίρι του Trent Reznor και  λαρύγγι των How To Destroy Angels, στο «She’s Gone Away»

To εξώφυλλο και το tracklist του «Not The Actual Events»

 Ακούστε το νέο τους τραγούδι

01. Branches/Bones    

02. Dear World 

03. She's Gone Away 

04. The Idea of You

05. Burning Bright (Field on Fire) 

Το 2017 τους βρίσκει δραστήριους. Οι NIN προετοιμάζουν την ερχόμενη άνοιξη, την κυκλοφορία «The Fragile: Deviations 1», ενός σετ βινιλίου με 37 τραγούδια, ακυκλοφόρητα, νέες μίξεις ή εκτελέσεις, από την «The Fragile» περίοδο του 1999, και θα επανακυκλοφορήσουν σε βινίλιο τα «Broken», «The Downward Spiral» και «The Fragile».