Μουσικη

Μόνο από τη λύπη σου: Νέο τραγούδι από Γιάννη Αγγελάκα και 100° C

Από το νέο του άλμπουμ «Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια» 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331934-687886.jpg
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΣ

Ακούστε το νέο τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα και 100° C «Μόνο από τη λύπη σου»

«Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια» τιτλοφορείται το επερχόμενο άλμπουμ του Γιάννη Αγγελάκα και των 100° C, της νέας μπάντας με την οποία δημιουργεί ο επιδραστικός τραγουδοποιός.

Aκούστε το «Μόνο από τη λύπη σου» του Γιάννη Αγγελάκα και των 100° C

Τρία χρόνια μετά την «Γελαστή Ανηφόρα», επιστρέφει δισκογραφικά με τα «Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια». Το άλμπουμ κυκλοφορεί το Δεκέμβριο σε CD από τη Feelgood Records και την Alltogethernow και αργότερα σε βινύλιο που θα συνοδεύονται από τη νέα ομώνυμη συλλογή κειμένων του Γιάννη Αγγελάκα.

Ακούστε το νέο του τραγούδι «Μόνο από τη λύπη σου».

O Γιάννης Αγγελάκας θα παρουσιάσει ζωντανά τον νέο του δίσκο τον προσεχή Μάρτιο στο Piraeus Academy την Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Μαρτίου 2017.

Οι 100°c φτιάχτηκαν το 2015 απο τον Γιάννη Αγγελάκα . Μέλη της μπάντας είναι:

Ο Γιάννης Σαββίδης ( ηλεκτρική κιθάρα) κιθαρίστας με συμμετοχές σε πολλές μπάντες της πόλης , νυν  μέλος της Reggae/Afro-Beat μπάντας "Anima Nation", των "Rusty Nails"(Tom Waits tribute band), ενώ έχει συνθέσει μουσική για διάφορες θεατρικές παραστάσεις, ενώ παράλληλα ασχολείται με την ολοκλήρωση των προσωπικών του πρότζεκτ. Από το 2009 έως το 2014 υπήρξε μέλος του συγκροτήματος "Μωρά στη Φωτιά".

Η Λαμπρινή Γρηγοριάδου (κιθάρες) δημιουργός και βασικό μέλος των Million Hollers που αριθμούν ήδη δύο κυκλοφορίες. Μετά από ένα τετράχρονο πέρασμα στη ρεμπέτικη δράση της Θεσσαλονίκης, λίγα ιδιαίτερα κιθάρας σε παιδιά και ενεργή συμμετοχή στη μουσική σκηνή της πόλης, έγινε μέλος των 100°c . Όταν δεν παίζει κιθάρα, γράφει μουσική για τη μπάντα της και για ότι προτζεκτ βρεθεί μπροστά της. 

Ο James Wylie (πνευστά , λύρα) πρόσφατα εγκατεστημένος στη Θεσσαλονίκη, από το Wellington της Νέας Ζηλανδίας. Το 2011, μετακινήθηκε στο Βερολίνο, εργαζόμενος  σε συνεχή project μουσικής, χορού, θεάτρου και μουσικού θεάτρου.  Έχει εμφανιστεί με τους Gunther Schuller, Σωκράτη Σινόπουλο, Χάρη Λαμπράκη, Θύμιο Ατζακά, Αντώνη Ανισέγκο, Μιχάλη Σιγανίδη, Hayden Chisholm, Max Andrzjewski, Elias Stemeseder, Sam Rivers, Wayne Shorter, Jonathan Crayford, Κώστας Αναστασιάδη, ενώ έγραψε μουσική για τους Company1, της μουσικής σκηνής της Βοστώνης.

Ο Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα) γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην πόλη των Γιαννιτσών. Το 1998 έγινε μέλος της ορχήστρας της ΕΡΤ Βορείου Ελλάδος ενώ συνεργάστηκε με  την Οπερα και την Δημοτική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης. Το 2004 συμμετείχε στους «Επισκέπτες» του Γιάννη Αγγελάκα. Αργότερα συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Μπασλάμ και τα μουσικά του παραμύθια με αφηγητή τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Από το 2010 έως σήμερα αποτελεί μέλος του μουσικού συγκροτήματος ΕΚΜΕΚ. Έχει ηχογραφήσει σε πολλές δισκογραφικές δουλειές και το 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά, με τίτλο "Protocol". Τον Δεκέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε και ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος “Voyager”.

O Αλέξανδρος Αρχοντής (τύμπανα)  γεννημένος στην Θεσσαλονίκης. Έχει επιτελέσει ως drummer μεταξύ άλλων στους “My Excuse”, ενώ παράλληλα έχει παίξει και ηχογραφήσει στο παρελθόν σε μπάντες όπως οι Koza Mostra (2011-2014)  που τον Μάιο του 2013 συμμετείχαν στον διαγωνισμό της Eurovision το  2013 με αποτέλεσμα την 6η θέση με το τραγούδι “Alcohol is free”, Cayetano Live Band (2006-2011) , Emigre (2008-2010).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ