Μουσικη

Οι Metallica τζαμάρουν το «Enter Sandman» με παιδικά όργανα στο Tonight Show του Jimmy Fallon

7.000.000 views σε λίγα 24ωρα για την «αλλιώτικη» εκτέλεση παρέα με τους Roots

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Jimmy Fallon, Metallica & The Roots Sing "Enter Sandman" (Classroom Instruments)

Καραμούζες, καζού, μελόντικες, snare – μινιατούρα, χρωματιστά μεταλλόφωνα μιας κλίμακας και ντέφια μινιόν, μαζί με όλο το ρεπερτόριο των μουσικών οργάνων που συναντά κανείς σε μια αίθουσα νηπιαγωγείου επιστρατεύτηκαν σε ένα οργιαστικά χαρούμενο τζαμάρισμα των Metallica στο Tonight Show του Jimmy Fallon, με τη συνδρομή των Roots, χωρίς ωστόσο το περίφημο metal anthem να χάνει τη σκληρή χροιά του. Απολαύστε…

Από την περασμένη Τετάρτη, οι Metallica άρχισαν να δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο κλιπ για κάθε ένα από τα τραγούδια του καινούργιου τους άλμπουμ, «Hardwired... to Self-Destuct».

Η κυκλοφορία του άλμπουμ θα εορταστεί με ένα event, το οποίο ονόμασαν «Blackened Friday», εμπνευσμένοι από το «Black Friday» της Ημέρας των Δισκοπωλείων. Σε εκατοντάδες ανεξάρτητα δισκοπωλεία, από τη μία άκρη των ΗΠΑ ως την άλλη, οι φανατικοί οπαδοί των Metallica, τα μεσάνυχτα, θα μπορούν να κερδίσουν συλλεκτικά slip mats και πόστερ περιορισμένων αντιτύπων. Ο μεγάλος τυχερός θα παραλάβει το καινούργιο άλμπουμ των Metallica σε ποικιλία εκδόσεων, συμπεριλαμβανομένου του deluxe box set καθώς και μιας δοκιμαστικής εκτύπωσης του δίσκου.

Θέλεις να δεις το όνομά σου σαν το logo των Metallica; Τώρα μπορείς

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY