Μουσικη

Amita Motion: Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325347-671220.jpg

Έγινε θέμα συζήτησης στα περισσότερα στέκια της Αθήνας και στα social media: Η συναυλία αυτή ήταν από τις μεγαλύτερες που έγιναν ποτέ, από αυτές που μένουν στ’ αλήθεια αξέχαστες. Ήταν η φετινή Amita Motion - Ημέρα Θετικής Ενέργειας, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου. 

Πιτσιρικάδες, μεγαλύτεροι, οικογένειες, παρέες, ζευγάρια, συνολικά 65.000 άνθρωποι γέμισαν το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, στη μεγαλύτερη γιορτή της Αθήνας, για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016, που ήταν η ενδέκατη κατά σειρά. 

Τα χαμόγελα και το κέφι ξεχείλισαν στην πιο θετική συναυλία της χρονιάς, που όπως πάντα ήταν με ελεύθερη είσοδο, μία ακόμα προσφορά του αγαπημένου χυμού των νέων, της Amita Motion. Συναρπαστικές μουσικές στιγμές, live acts και δεκάδες εκπλήξεις, σε ένα μουσικό ραντεβού που βρέθηκαν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής. 

Η Έλενα Παπαρίζου με τον Βαγγέλη Μόσχο, Διευθυντή Marketing, Coca-Cola Τρία Έψιλον

Ήταν η Έλενα Παπαρίζου, ο Μύρωνας Στρατής, οι Playmen με την Demy, οι Melisses με την Ελένη Φουρέιρα, ο Χρήστος Μάστορας, ο Mike, η Animado, o dj Pitsi, ο Κωνσταντίνος Φραντζής, ο Jimmy Gian, ο Άρης Μακρής, ο Στέλιος Λεγάκης, η Josephine με τον OGE, οι Radioact, ο Βαγγέλης Κακουριώρης, Αναστάσιος Ράμμος, ο Arva, ο OGE, η Charis Savva, οι REC. Νωρίτερα, τις χιλιάδες κόσμου καλωσόρισε από τα decks ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ενώ το έναυσμα για την πιο θετική μουσική γιορτή είχε δώσει ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς. 

Αποκορύφωμα της βραδιάς το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα performance των # 1 DJs στον κόσμο για το 2015, σύμφωνα με το περιοδικό DG MAG, οι Dimitri Vegas και Like Mike, που επισκέφθηκαν την Ελλάδα αποκλειστικά για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016. 

Ευχή όλων η κάθε μέρα της χρονιάς να είναι θετική όπως εκείνη και φυσικά… ραντεβού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο!

Η Ελένη Φουρέιρα στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016

H εκρηκτική Demy στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016 για την Amita Motion 

Οι Playmen κράτησαν δυνατό τον παλμό της Ημέρας Θετικής Ενέργειας

Η γεμάτη ελληνικό χρώμα εμφάνιση των #1 DJs στον κόσμο Dimitri Vegas & Like Mike στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016

Οι Μέλιsses στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.