Μουσικη

Το soundtrack της πόλης

ΜusicNonStop

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 408
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27399-60146.jpg

ΜusicNonStop ››› Φουλ συναυλιακή δράση και πάλι. ››› Έστω με déjà vu ››› H ανατομία της μελαγχολίας από την Αυστριακή Anja Franziska Plaschg (γεννημένη το 1990, παρακαλώ) που ακούει από Aphex Twin μέχρι Rachmaninoff, διασκευάζει Voyage, Voyage και υπόσχεται ένα μυστικιστικό live μέσα από την πειραματική περσόνα της Soap & Skin (Gagarin, 14/10)

››› Eπιστρέφει στην Αθήνα ο υπαρξιστής Chris Greenspan που υιοθετεί το νιχιλιστικό όνομα oOoOO και ονειρεύεται nonstop (Bios,13/10).  Δες το σύντομο «Update status» που έστειλε στην A.V.››› Η φυσιογνωμία που λέγεται Jello Biafra, τραγουδιστής και ιστορικός με τους Dead Kennedys, επανέρχεται σε μεγαλύτερο χώρο αυτή τη φορά με τους Guantanamo School Of Medicine και ιδανικό support από Deus Εx Machina (Fuzz, 16/10)

››› Aν κρίνουμε από την προηγούμενη εμφάνισή του με full band ο Cayetano είναι εγγύηση με ήχο που μόνο ελληνικός δεν μοιάζει (Βios, 12/10) ››› Τσέκαρε το νέο όνομα της Ιnner Ear, Νeon στην πρώτη παρουσίαση του δίσκου τους «Kάθε πραγματικότης, αποκρουστική» στην μπουάτ Απανεμιά στην Πλάκα (18/10) Καμία αντίρρηση. Θα είναι μαζί και Lolek με Βοy. ››› Φετίχ το νέο άλμπουμ της Μinimal Wave «Golden Dreams» με 4 ακυκλοφόρητα «synthia»  των Γάλλων Deux από τα μέσα των 80s. ››› Life is but a dream, που λέει και ο oOoOO...

 n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ