Μουσικη

Θα βρεθούμε εκεί

Μετά τους Red Hot Chili Peppers, ετοιμαστείτε για Dead Can Dance

Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 403
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μετά το πέρασμα των Red Hot Chili Peppers από την Αθήνα, το επόμενο ραντεβού των μουσικόφιλων δίνεται στις 23/9 για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση των λυρικών Dead Can Dance στο Θέατρο του Λυκαβηττού.


Ευχάριστη έκπληξη η εμφάνιση του Γάλλου καλτ ηδονιστή Sebastien Tellier για τα 10 χρόνια του Bios. Ο πιο άξιος διάδοχος του Serge Gainsbourg έχει ήδη αναστατώσει το γυναικείο πληθυσμό, που προετοιμάζεται για την άφιξη του Παριζιάνου εκκεντρικού ποπ σταρ με άτακτα μηνύματα στο Facebook.

n

Τέλος, ο καθιερωμένος φεστιβαλισμός του ένΤechno θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Six Dogs στις 21&22/9 με ό,τι αρχίζει από tech και τελειώνει πολύ αργά το επόμενο πρωί.


Σύμπραξη παλιού και καινούργιου στο Ark Festival, με τους Λουκιανό Κηλαηδόνη και Νίκο Πορτοκάλογλου να συναντούν μεταξύ άλλων Maraveyas Ilegal και Burger Project στις 10&11/9 στο Γκάζι.


«Rewind στο μέλλον» και στον Κήπο του Μεγάρου με τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Vassilikos να επανερμηνεύουν Σταύρο Ξαρχάκο και Βασίλη Τσιτσάνη αντίστοιχα το διήμερο 21&22/9 από το

image