Μουσικη

Ποιος άπλωσε τους Blur στην ταράτσα;

Γιώργος Δημητρακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

There's No Other Way

Από το απόγευμα της Δευτέρας οι Μπλερομανείς του μουσικού κόσμου εφοδιάστηκαν με δύο νέα τραγούδια και υπομονή μέχρι τη συναυλία της 12ης Αυγούστου στο Hyde Park στο κλείσιμο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το Under The Westway και το Puritan είναι οι πρώτες νέες συνθέσεις των Blur, μετά το Fool’s Day που είχε κυκλοφορήσει στο πλαίσιο της Record Store Day και αποτέλεσε το πρώτο single τους μετά το Good Song του 2003.

Τα τραγούδια ακούστηκαν σε πρώτη μετάδοση ζωντανά και ταρατσάτα στο Λονδίνο με live streaming μέσω twitter και είναι διαθέσιμα για download μέσω  iTunes: https://smarturl.it/underthewestway

Για φετιχιστές και συλλέκτες, που είναι το ίδιο, αναμένεται η κυκλοφορία του  “The Box” στις 30 Ιουλίου 2012. Είκοσι ένα χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτο άλμπουμ “Leisure” το 1991, και τα επτά album των Blur θα περιλαμβάνονται σε αυτό το Box. Επίσης θα περιλαμβάνει 5 ½ ώρες από ακυκλοφόρητο υλικό 65 τραγουδιών, 3 DVD, ένα συλλεκτικό βιβλίο καθώς και ένα special limited Seymour επτάιντσο βινύλιο.

Όπως πολύ ενδεικτικά και ανορθόγραφα έγραψε ένα πιτσιρικάς στο YouTube: They are Modern Beetles !!