Μουσικη

H τελευταία δόση Vol. 2

Λόγω επικαιρότητας, είπαμε κι εμείς την «τελευταία δόση» να την κάνουμε σε δύο δόσεις.

max.jpg
Μάκης Μηλάτος
ΤΕΥΧΟΣ 362
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
She & Him
She & Him

Λόγω επικαιρότητας, είπαμε κι εμείς την «τελευταία δόση» να την κάνουμε σε δύο δόσεις. Συνεχίζουμε από το προηγούμενο τεύχος τη λίστα των δίσκων που κυκλοφορούν ως το τέλος του χρόνου και περιμένουμε εναγωνίως να τους ακούσουμε γιατί υπόσχονται πολλά...

Wilco - The Whole Love (27/9)

Ποτέ δεν μας έχουν αφήσει παραπονεμένους και η πρώτη τους απόπειρα στη δική τους εταιρεία μάς υπόσχεται μουσικές περιπέτειες μεγάλης διάρκειας, θορυβώδη ξεσπάσματα και γοητευτικά ταξίδια.

Black Keys - (Δεν έχει ανακοινωθεί)

Το «καλύτερα κρυμμένο μυστικό» του ροκ, που δρούσε για χρόνια υπογείως, πέρυσι αποκαλύφθηκε. Η δικαίωση ήρθε, το αμερικάνικο ντουέτο που σκαλίζει τα μπλουζ είναι πάλι στο στούντιο. Η προσμονή είναι δικαιολογημένη.

Mastodon - The Hunter (27/9)

Μετά από μια σειρά κόνσεπτ άλμπουμ, εκ των οποίων το τελευταίο ήταν και το κορυφαίο, ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Brent Hinds δήλωσε για τον καινούργιο τους δίσκο: «It’s about nothing». Και μόνο γι’ αυτό…

David Lynch - Crazy Clown Time (8/11)

Κατά καιρούς μάς έχει κάνει –πολλά υποσχόμενες– νύξεις ότι την έχει την πετριά με τη μουσική. Μας έχει φερθεί και τόσο καλά με τις ταινίες του. Αν μη τι άλλο, αξίζει να έχουμε περιέργεια.

Atlas Sound - Paralax (8/11)

Ο Bradford Cox είναι ένας μελοδραματικός τροβαδούρος του 21ου αιώνα και στα διαλείμματα των Deerhunter κρύβεται πίσω από το όνομα Atlas Sound για διαγαλαξιακά ταξίδια. Τα δύο προηγούμενα μας πήγαν μακριά. Γιατί όχι κι αυτό;

My Brightest Diamond - All Things Will Unwind (18/10)

Η Shara Worden είναι ένα folk ξωτικό που έχει φίλους τον Sufjan Stevens και τον DM Stith και πλάθει ωραίους δίσκους, που όταν τους ακούς συγκινείσαι.  

The Beach Boys - The Smile Sessions (1/11)

Έχει γίνει τόσο «νιανιά» αυτό το περίφημο «χαμένο άλμπουμ», από τα ημιτελή bootleg, από την εκδοχή του Brian Wilson το 2004 (ό,τι θυμάται χαίρεται), από τους «αστικούς μύθους»... που καλό είναι να κυκλοφορήσει κανονικά, να ησυχάσουμε.

She & Him - A Very She & Him Christmas (25/10)

Είναι η ιδέα, είναι η φωτογραφία, είναι ο τίτλος του δίσκου… Ο M Ward και η Zooey Deschanel θα μας βάλουν με τον πιο ωραίο τρόπο στο πνεύμα των πιο άγριων Χριστουγέννων.

makismilatos@gmail.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ