Μουσικη

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Βγες έξω!

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 543
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23

Mano Le Tough + The Drifter @ Pixi (Eυμολπιδών 11)

Παρουσίαση του βερολινέζικου label maeve με τους Ιρλανδούς παραγωγούς Mano Le Tough και Τhe Drifter στα ντεκ. Mαζί του οι Elijah Simmons, Mark K, Rhino.

image

Afrojack @ Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι)

Ο διάσημος Ολλανδός DJ και παραγωγός της ΕDM σκηνής στα decks του Gazi Music Hall.

Symposium @ Steam (Ευρυμέδοντος 3)

Nick Jojo, Stark, Nick A., Who & Who

Δύο από τους residents της ομάδας, ο Νick Jojo και ο Stark μοιράζονται τα decks με τους καλεσμένους Who And Who και Nick A. (Deep Phase) στο νέο χώρο του Steam Athens.

Christo Z @ Vibe

Ο Χρήστος Ζογόπουλος με ιστορική διαδρομή στην αθηναϊκή dance σκηνή και το Namaskar Club στο Μαρακές αναλαμβάνει τα ντεκ με το δικό του πάντα εκλεκτικό blend ήχων.

Gus & Bonso @ six d.o.g.s

To δίδυμο της εγχώριας ηλεκτρονικής dance σκηνής με κυκλοφορίες στις εταιρείες Rythmetic records και Quantized music αναλαμβάνουν το dance night του six dogs.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24

Red Bull Music Academy pres. Xosar @ Six d.o.g.s To Red Bull Music Academy παρουσιάζει το πρώτο showcase του για τη φετινή σεζόν στο six d.o.g.s με καλεσμένη την Αμερικανίδα παραγωγό Sheela Rachman, ευρύτερα γνωστή ως Xosar. Με έδρα της το Βερολίνο έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της χαρκτηριστικό ήχο που ονομάζει lofi surfer house, με επιρροές από Jeff Mils μέσα από κυκλοφορίες σε αναγνωρισμένα labels, όπως τα Rush Hour, L.I.E.S. και Opal Tapes. Τελευταία κυκλοφορία της το άλμπουμ Let Go στην Βlack Opal.

Shlomi Aber @ Koo Koo

H oμάδα Blend υποδέχεται τoν Ισραηλινό παραγωγό της techno σκηνής, Shlomi Aber, ιδρυτή της δισκογραφικής Be As One Imprint. Μαζί του στα decks οι residents του Blend, Mikee και Manolaco.

Matt Minimal & Christian Cambas @ Steam

Η Sabotage και ο Christian Cambas παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον techno DJ και παραγωγό Matt Minimal, ιδρυτή της εταιρείας Perfekt Groove. Closing set από τον label manager της Sabotage, Christian Cambas και warm-up από τον GVerse.

Davadur @ Tesla Bar, Bios

To δίδυμο Deform-E από την Τουρκία, ιδιοκτήτες δισκάδικου και συλλέκτες, θα παίξουν τουρκική ψυχεδέλεια, οriental, afro και world επιλογές. Μαζί τους ο Adamantios (Teranga Beat).

George Fakinos @ Second Skin

Στα ντεκ του Main για ένα 7ωρο set και industrial, ebm, dubstep, goth επιλογές, ενώ στο Red Room σταθερά ο Dr D. με nu metal, alt. rock.

Decadence @ Booze (Κολοκοτρώνη 57)

Reunion party με τους Νίκο Λακόπουλο, Πάνο Παναγιωτάκο, Γιάννη Μπεγνή (SEVEK), Αντώνη Καββαδία σε μουσικό flashback από το club της Βουλγαροκτόνου.