Μουσικη

Dub INC

Aπό τη γαλλική dub και reggae σκηνή με δυνατά λάιβ και επιλογές από το ντεμπούτο τους “Diversitè’’ ως το ολοκαίνουργιο “Hors Contrôle’’ με ιδανικό support από τους Burger Project

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 327
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
10732-24356.jpg

Aπό τη γαλλική dub και reggae σκηνή με δυνατά λάιβ και επιλογές από το ντεμπούτο τους “Diversitè’’ ως το ολοκαίνουργιο “Hors Contrôle’’ με ιδανικό support από τους Burger Project.

Tι εμπνέει τις συνθέσεις σας; Η ίδια η ζωή, τα ταξίδια, η κοινωνία… Οτιδήποτε γύρω μας μπορεί να εμπνεύσει ένα τραγούδι. Τα συζητάμε πολύ μεταξύ μας και αυτό μπορεί να φέρει θέματα ή ρυθμολογία για ένα νέο τραγούδι. 

Πόσο  “out of control” είναι η παρούσα κατάσταση;  Eίπαμε το άλμπουμ μας “Οut of control” ακριβώς για την κοινωνική μας θέση μας σαν γκρουπ. Για να πούμε ότι κανείς (μέσα, παράγοντες, κυβέρνηση, χρήμα) μπορεί να ελέγξει τι τραγουδάμε, πώς μιλάμε, τι κάνουμε… Αλλά επίσης θέλουμε να πούμε ότι η κυβέρνηση Σαρκοζί προσπαθεί να κοντρολάρει τα πάντα. Ακόμη κι αν ο κόσμος δείχνει την αντίθεσή του, ακόμη και αν εκατομμύρια άνθρωποι βγαίνουν στο δρόμο για να πουν όχι, η κυβέρνηση δεν δίνει δεκάρα, εχει τα αυτιά της κλειστά. Οπότε, λέμε στο κοινό να μην τα παρατάει, να μένει δυνατό και να αντιστέκεται. 

Πέντε λέξεις που περιγράφουν τον ήχο σας; Eνεργητικός, πολύχρωμος, ανακατεμένος, θετικός, συνειδητοποιημένος.

Τι να περιμένουμε από το λάιβ; Ότι θα είστε πτώματα όταν πάτε σπίτι, γιατί όταν παίζουμε λάιβ εξαπολύουμε όλη τη μουσική, τα μηνύματα και τo vibe με τη μέγιστη δυνατή ενέργεια, θέλουμε το κοινό να περνάει τέλεια χορεύοντας, χοροπηδώντας και περνώντας καλά.  

Ιnfo Gagarin 205. Λιοσίων 205, σταθμός Μετρό/HΣΑΠ «Αττική». Έναρξη 21.00. Είσοδος € 25, € 30 (ταμείο). Προπώληση: Metropolis, Public, Ticket Ηouse, ticketservices.gr. Στις 10/12. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ