- CITY GUIDE
- PODCAST
-
26°
Dub INC
Aπό τη γαλλική dub και reggae σκηνή με δυνατά λάιβ και επιλογές από το ντεμπούτο τους “Diversitè’’ ως το ολοκαίνουργιο “Hors Contrôle’’ με ιδανικό support από τους Burger Project
Aπό τη γαλλική dub και reggae σκηνή με δυνατά λάιβ και επιλογές από το ντεμπούτο τους “Diversitè’’ ως το ολοκαίνουργιο “Hors Contrôle’’ με ιδανικό support από τους Burger Project.
Tι εμπνέει τις συνθέσεις σας; Η ίδια η ζωή, τα ταξίδια, η κοινωνία… Οτιδήποτε γύρω μας μπορεί να εμπνεύσει ένα τραγούδι. Τα συζητάμε πολύ μεταξύ μας και αυτό μπορεί να φέρει θέματα ή ρυθμολογία για ένα νέο τραγούδι.
Πόσο “out of control” είναι η παρούσα κατάσταση; Eίπαμε το άλμπουμ μας “Οut of control” ακριβώς για την κοινωνική μας θέση μας σαν γκρουπ. Για να πούμε ότι κανείς (μέσα, παράγοντες, κυβέρνηση, χρήμα) μπορεί να ελέγξει τι τραγουδάμε, πώς μιλάμε, τι κάνουμε… Αλλά επίσης θέλουμε να πούμε ότι η κυβέρνηση Σαρκοζί προσπαθεί να κοντρολάρει τα πάντα. Ακόμη κι αν ο κόσμος δείχνει την αντίθεσή του, ακόμη και αν εκατομμύρια άνθρωποι βγαίνουν στο δρόμο για να πουν όχι, η κυβέρνηση δεν δίνει δεκάρα, εχει τα αυτιά της κλειστά. Οπότε, λέμε στο κοινό να μην τα παρατάει, να μένει δυνατό και να αντιστέκεται.
Πέντε λέξεις που περιγράφουν τον ήχο σας; Eνεργητικός, πολύχρωμος, ανακατεμένος, θετικός, συνειδητοποιημένος.
Τι να περιμένουμε από το λάιβ; Ότι θα είστε πτώματα όταν πάτε σπίτι, γιατί όταν παίζουμε λάιβ εξαπολύουμε όλη τη μουσική, τα μηνύματα και τo vibe με τη μέγιστη δυνατή ενέργεια, θέλουμε το κοινό να περνάει τέλεια χορεύοντας, χοροπηδώντας και περνώντας καλά.
Ιnfo Gagarin 205. Λιοσίων 205, σταθμός Μετρό/HΣΑΠ «Αττική». Έναρξη 21.00. Είσοδος € 25, € 30 (ταμείο). Προπώληση: Metropolis, Public, Ticket Ηouse, ticketservices.gr. Στις 10/12.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα νέο χορευτικό ραντεβού ηλεκτρονικής μουσικής για τα Σαββατόβραδά μας
Το «Bass Persuades» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard, αλλά τη δεύτερη εβδομάδα κατρακύλησε στο Νο157
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον περασμένο μήνα και θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από σήμερα
«Ύδατα: Μελωδίες από τις πηγές των ατμών»: Μια ιαματική μουσική παράσταση
Δύο χέρια, τέσσερις μπαγκέτες, ασταμάτητο γκρουβ
Ο καιρός σήμερα φωνάζει πάρτι και εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στο Φάληρο
Eλάτε στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο, «Πιαστείτε στα Χέρια» και ανακαλύψτε το
Η Maria «Masha» Alyokhina και ο Eric Breitenbach συζητούν για την εξορία, την Ουκρανία και όσα κρατούν όρθιο έναν άνθρωπο, πριν φέρουν το «Riot Days» στην Αθήνα
Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μαντολίνου και το «Between Worlds» σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση με την Alessia Tondo και μουσικούς της Κ.Ο.Θ.
Γνωστός για τραγούδια όπως τα «You Are My Lady» και «Rock Me Tonight (For Old Times Sake)»
Η εμφάνιση - έκπληξη του Καραγκούνη που αποθεώθηκε
Ο Φραντς Βέλζερ-Μεστ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, με ένα από τα κορυφαία συμφωνικά σύνολα του κόσμου, στην 25η και τελευταία σεζόν της συνεργασίας τους
Μια επιλογή τραγουδιών ιδανικά για την εποχή
Ο Χρήστος Καραμήτσιος (aka Srek) έχει να διηγηθεί μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες από το dancefloor
Ένα ζωντανό ταξίδι στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι
Η ανάρτησή της στο Instagram
65 χρόνια μετά την ηχογράφηση του «Weiße Rosen aus Athen»
Στη σκηνή με τη Ντούα Λίπα για την ακουστική εκτέλεση του «Antología»
Τεράστια ζήτηση παρά τις τιμές-ρεκόρ για τη μεγάλη επιστροφή του φεστιβάλ στο Σόμερσετ
Δύο σκηνές, τέσσερις γύροι, δύο διαφορετικά styles και ένα κοινό που θα έχει τον τελευταίο λόγο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.