Μουσικη

Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία

Η συζητημένη μουσική συνύπαρξη σε καλοκαιρινή περιοδεία

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
ΤΕΥΧΟΣ 532
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
100650-225190.jpg

Η κορυφαία μουσική συνάντηση του χειμώνα στη σκηνή της Ιεράς Οδού δίνει ραντεβού σε μια σειρά συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας, ξεκινώντας αυτή την Παρασκευή από το Κατράκειο Θέατρο και καταλήγοντας στο Θέατρο Βράχων στις 21 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις φωνές που έχουν γράψει μέρος της μουσικής ιστορίας, συνομιλούν ξανά στη σκηνή και θυμούνται μερικά από τα πιο γνωστά τους τραγούδια. Μαζί τους μια σπουδαία ορχήστρα από εξαιρετικούς σολίστες μουσικούς σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο Γιώργος Νταλάρας, ενώ τις ενορχηστρώσεις συνυπογράφουν οι Γιώργος Παπαχριστούδης, Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Λάππας.

26/6Κατράκειο Νίκαιας

30/6 Θέατρο Δάσους, Θεσσαλονίκη

21/7 Λεμεσός, Κηποθέατρο

22/7 Λάρνακα, Παττίχειο

31/7 Δίον, Φεστιβάλ Ολύμπου

1/8 Φεστιβάλ Κασσάνδρας, Αμφιθέατρο Σίβηρης

3/8 Φεστιβάλ Φιλίππων

11-16/8 Κρήτη

21/9 Φεστιβάλ Βύρωνα, Θέατρο Βράχων

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Locomondo - Συνέντευξη: Ο Μάρκος Κούμαρης μιλάει για το επιδραστικό ελληνικό συγκρότημα που ταίριαξε τη ρέγκε με άλλα μουσικά ρεύματα και τη ζωή του, πριν τη μεγάλη τους συναυλία στην Τεχνόπολη.
Locomondo – Μάρκος Κούμαρης: «Ο κόσμος χρειάζεται λιγότερη οθόνη και περισσότερο τίποτα»

Μια ζωή γεμάτη ταξίδια, μουσική και περιπέτειες. Από ένα υπόγειο στο Αμβούργο και την ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού μέχρι την Τζαμάικα και τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά stages

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY