Κινηματογραφος

Έλιοτ Πέιτζ: Δεν θα υποδυθεί τον Αχιλλέα στην «Οδύσσεια» - Ο ρόλος που έχει αναλάβει

Τι έχει διαρρεύσει

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλιοτ Πέιτζ: Δεν θα υποδυθεί τον Αχιλλέα στην «Οδύσσεια» - Ο ρόλος που έχει αναλάβει
Έλιοτ Πέιτζ: Δεν θα υποδυθεί τον Αχιλλέα στην «Οδύσσεια» - Ο ρόλος που έχει αναλάβει © EPA

Έλιοτ Πέιτζ: Δεν θα υποδυθεί τον Αχιλλέα στην «Οδύσσεια» - Ο ρόλος που έχει αναλάβει - Τι έχει διαρρεύσει

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον ρόλο του Έλιοτ Πέιτζ στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν. Αν και αρχικά κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι θα υποδυθεί τον Αχιλλέα, νεότερες διαρροές δείχνουν πως ο χαρακτήρας του ενδέχεται να είναι διαφορετικός.

Σύμφωνα με το Them, υπάλληλος της ουγγρικής εταιρείας διανομής φέρεται να διέρρευσε κατάλογο με τους ηθοποιούς μεταγλώττισης και τους αντίστοιχους ρόλους. Σε αυτόν, το όνομα του Πέιτζ εμφανίζεται δίπλα στον Σίνωνα και όχι στον Αχιλλέα, όπως είχε αρχικά ακουστεί.

Ο Σίνων αποτελεί πρόσωπο της ελληνικής μυθολογίας που συνδέεται με τον Τρωικό Πόλεμο και εμφανίζεται στην «Αινειάδα» του Βιργίλιου, όχι στην «Οδύσσεια».

Θεωρείται ο άνθρωπος που έπεισε τους Τρώες να δεχθούν τον Δούρειο Ίππο στην πόλη. Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από την παραγωγή, ενώ η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ 11th Beyond Borders: Νέες ματιές, αληθινές ιστορίες
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «Beyond Borders»: Νέες ματιές, αληθινές ιστορίες

Πέντε δημιουργοί του μicro μιλούν για το σπίτι, την ταυτότητα, τον τουρισμό, την παράδοση και τις ιστορίες που αξίζει να κοιτάξουμε πέρα από το προφανές

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY