Κινηματογραφος

Οι σκηνοθέτες του «Μούμια 4» αποκαλύπτουν γιατί Φρέιζερ και Βάις επέστρεψαν

Τι είπαν οι Ματ Μπετινέλι-Όλπιν και Τάιλερ Γκίλετ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι σκηνοθέτες του «The Mummy 4» υπόσχονται μια επική, σκοτεινή επιστροφή, με Φρέιζερ και Βάις ξανά στους εμβληματικούς ρόλους.

Οι σκηνοθέτες του «Μούμια 4», Ματ Μπετινέλι-Όλπιν και Τάιλερ Γκίλετ, μίλησαν στο Entertainment Weekly στο πλαίσιο της προώθησης του «Ready or Not 2: Here I Come» και έδωσαν μια πρώτη γεύση για τη νέα ταινία, χαρακτηρίζοντάς την «πραγματικά, πραγματικά όμορφη, τρομακτική και επική».

Ο Μπρένταν Φρέιζερ και η Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν στους ρόλους των Ρικ και Έβελιν Ο’Κόνελ. Όπως αποκάλυψαν, ο επί χρόνια συνεργάτης τους, παραγωγός Γουίλιαμ Σέρεκ, ήταν εκείνος που τους εξασφάλισε το πρότζεκτ, την ώρα που γύριζαν το «Abigail».

Αρχικά πίστευαν πως «δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρει».

Οι δημιουργοί εξήγησαν ότι μέχρι να οριστικοποιηθεί κάτι, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο στο Χόλιγουντ, καθώς «είναι εύκολο να σου ραγίσει η καρδιά».

Τόνισαν πως το σενάριο του Ντέιβ Κόγκεσχολ έχει «καρδιά και χαρακτήρες» και εκτίμησαν ότι οι Φρέιζερ και Βάις δεν θα επέστρεφαν αν δεν τους ικανοποιούσε.

Η Βάις, που απουσίαζε από την τρίτη ταινία του 2008, επιστρέφει κανονικά, κάτι που –όπως υπαινίχθηκαν– απαντά σε ερωτήματα για τη συνέχεια της ιστορίας.

Ο Φρέιζερ έχει δηλώσει ότι περίμενε 20 χρόνια για αυτή την ευκαιρία, σημειώνοντας: «Τώρα; Ήρθε η ώρα να δώσουμε στους θαυμαστές αυτό που θέλουν». Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 19 Μαΐου 2028 από τη Universal.