- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
The Drama: Πρώτο τρέιλερ της ταινίας με Ρόμπερτ Πάτινσον και Ζεντάγια
Οι δύο σταρ πρωταγωνιστούν ως ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι που η σχέση του δοκιμάζεται
Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» της A24, με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Ζεντάγια - Πρεμιέρα 3 Απριλίου 2026.
Δόθηκε στη δημοσιότητα από την Α24 το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας «Τhe Drama», σε σενάριο και σκηνοθεσία Κρίστοφερ Μπόργκλι και με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Ζεντάγια.
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Ζεντάγια πρωταγωνιστούν στην ταινία ως ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που έχει αρραβωνιαστεί και η σχέση τους δοκιμάζεται, όταν μια απροσδόκητη εξέλιξη εκτροχιάζει την εβδομάδα του γάμου τους, όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη.
Το τρέιλερ ξεκινά με την κάπως αμήχανη Emma Harwood (Ζεντάγια) και τον Charlie Thompson (Πάτινσον) να φωτογραφίζονται ενόψει του γάμου τους. Η φωτογράφος αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει «κάποια νευρικότητα» και τους ζητά να ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλον μπροστά σε ένα γκρι φόντο, ζητώντας τους να χαμογελάσουν όπως θα έκαναν στην καθημερινότητά τους.
Καθώς η φωτογράφος ζητά από τον καθένα ξεχωριστά να αναφέρει τα αγαπημένα στοιχεία του άλλου, ακολουθεί ένα μοντάζ με εικόνες που προμηνύει το δράμα και τις ανατροπές που θα ακολουθήσουν.
Στο πλευρό τους οι Μαμούδου Αθίε, Αλάνα Χάιμ και Χέιλι Γκέιτς, σύμφωνα με το Deadline. Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει οι καταξιωμένοι Άρι Άστερ, Τάιλερ Καμπελόνε και Λαρς Κνούντσεν.
Στο πλαίσιο της προωθητικής καμπάνιας της ταινίας, η εταιρεία παραγωγής A24 μοιράστηκε μία ανάρτηση στο Instagram τη οποία συνόδευσε με μία «ανακοίνωση γάμου» στην εφημερίδα Boston Globe, αναφερόμενη στον επερχόμενο «γάμο της χρονιάς».
Το κείμενο αναφέρει ότι ο πατέρας της Emma, «παρασημοφορημένος στρατιωτικός βετεράνος», είναι περήφανος που ανακοινώνει τον αρραβώνα. Οι γονείς της ζουν στη Λουιζιάνα, ενώ η Emma σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Ο Charlie διαθέτει διδακτορικό στην Ιστορία της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο Ταφτς και είναι διευθυντής του Μουσείου Τέχνης του Κέιμπριτζ. Στο τέλος αποκαλύπτει την «ημερομηνία του γάμου» και την πρεμιέρα της ταινίας, η οποία έχει οριστεί για τις 3 Απριλίου 2026.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εμμονή του Κερκ Ντάγκλας με τον ήρωα και τα πέντε κερδισμένα Όσκαρ
Αναμένεται να «πιάσει» πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια
Η κόντρα που κράτησε χρόνια
Η Κρίσταλ Χάρις καλεί την ηθοποιό να «ξανασκεφτεί» τη συμμετοχή της
Το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020 και έπειτα από συνεχείς αναβολές εξελίχθηκε σε τεράστια εμπορική επιτυχία
Ισραηλινοί αξιωματούχοι αποκαλύπτουν
Η νέα ταινία αποτελεί μία από τις πρώτες μεγάλες κινήσεις της Paramount μετά τη συγχώνευση με τη Skydance
O Ρόμπερτ Πάτινσον δίνει τα διαπιστευτήριά του, πλάθοντας μια ηλεκτρισμένη, γεμάτη ένταση αλλά και ωριμότητα ερμηνεία, που ίσως να τον οδηγήσει στις φετινές οσκαρικές υποψηφιότητες.
Η βραβευμένη με Όσκαρ Τζέσικα Τσαστέιν πρωταγωνιστεί στο νέο θρίλερ που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις και ένα συναρπαστικό σχεδιασμό στη συνύπαρξη φαντασίας και πραγματικότητας.
Ιδανικό φιλμ για τους σκληροπυρηνικούς σινεφίλ
Πολιτικό θρίλερ από τον βραβευμένο με Όσκαρ, Άαρον Σόρκιν
O ηθοποιός έχασε τη ζωή του το Σάββατο 3 Οκτωβρίου αφού παραπονέθηκε για πόνο στο στήθος
Η ιστορική συγχώνευση δημιουργεί έναν κολοσσό ψυχαγωγίας υπό την επωνυμία Skydance Corporation
Θερμή υποδοχή για το δράμα του Λούκα Γκουαντανίνο με πρωταγωνιστή τον Άντριου Γκάρφιλντ
Ο σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου μιλά στην Athens Voice
Η αρχική τριάδα πρωταγωνιστών επανενώνεται για την ολοκλήρωση της κινηματογραφικής τριλογίας
Ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 9 Οκτωβρίου
Ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.