- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Dracula - A Love Tale: Ο Λικ Μπεσόν όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει
Το φιλμ ξεκινά εντυπωσιακά, στη συνέχεια όμως η μανιέρα του Γάλλου σκηνοθέτη κάνει στροφή 180 μοιρών
Κριτική για το Dracula: A Love Tale. Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν. Πρωταγωνιστούν: Κέιλεμπ Λάντρι Τζόουνς, Κριστόφ Βαλτς, Ζόι Μπλου
Το 1480 μ.Χ. στην Ανατολική Ευρώπη μαίνεται η μάχη μεταξύ χριστιανών και Τούρκων. Ο Βλαντ Γ´, ο πρίγκιπας της Βλαχίας, γνωστός ως Κόμης Δράκουλας, οδηγείται με το ζόρι στη μάχη, καθώς δεν μπορεί να αποχωριστεί ούτε για ένα λεπτό την αγαπημένη του Ελιζαμπέτα. Όταν όμως εκείνη σκοτώνεται από τους εχθρούς του, εκείνος απαρνιέται τον Θεό που του στέρησε τον μόνο λόγο για τον οποίο άξιζε να ζει.
Το φιλμ ξεκινά εντυπωσιακά, ακόμη και για την εξεζητημένη, ναρκισσιστική ματιά του Μπεσόν, που προσφέρει ένα χορταστικό, πλούσιο ημίωρο, όπου μπαίνουν οι βάσεις για τον μύθο του Δράκουλα. Στη συνέχεια όμως και χωρίς να υπάρχει καμιά ένδειξη για το τι θα ακολουθήσει, η μανιέρα του Γάλλου σκηνοθέτη κάνει στροφή 180 μοιρών και αφιερώνεται σε ένα κακόγουστο κράμα αφελούς κωμωδίας και επιδερμικής ανάγνωσης του έργου του Μπραμ Στόκερ. Ακόμη και η αρχικά εύστοχη επιλογή του περιζήτητου Κέιλεμπ Λάντρι Τζόουνς («Harvest») χάνεται στο λουτρό αίματος που πλημμυρίζει την οθόνη.