- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο σκηνοθέτης του αυθεντικού «Τρελές Σφαίρες» εξηγεί γιατί αρνείται να δει τη νέα ταινία
Ο Ντέιβιντ Ζούκερ εύχεται καλή επιτυχία στο reboot του Λίαμ Νίσον, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να το δει
Τρελές Σφαίρες: Ο Ντέιβιντ Ζάκερ εύχεται καλή επιτυχία στο reboot με τον Λίαμ Νίσον και την Πάμελα Άντερσον, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να το δει
Ο σκηνοθέτης των αυθεντικών ταινιών «Τρελές Σφαίρες» δήλωσε ότι δεν θα παρακολουθήσει το ριμέικ του 2025, παρόλο που εύχεται κάθε επιτυχία στους νέους κινηματογραφιστές.
Ο Ντέιβιντ Ζούκερ σκηνοθέτησε και τις τρεις ταινίες «Τρελές Σφαίρες», με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Λέσλι Νίλσεν, οι οποίες κυκλοφόρησαν από το 1988 έως το 1994 και γνώρισαν τεράστια εμπορική επιτυχία.
Επίσης, σκηνοθέτησε την κλασική κωμωδία «Μια Απίθανη Πτήση» του 1980, καθώς και δύο ταινίες από το franchise του «Scary Movie».
Ο σκηνοθέτης θεωρείται πρωτοπόρος του είδους της παρωδίας και μίλησε στο The Hollywood Reporter για τα συναισθήματά του σχετικά με τη νέα ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Ακίβα Σάφερ με πρωταγωνιστές τους Λίαμ Νίσον και Πάμελα Άντερσον.
«Είμαι ενθουσιασμένος με αυτήν, γιατί απλώς δείχνει ότι υπάρχει μια ισχυρή αγορά για την κωμωδία στους κινηματογράφους, και ειδικά για την παρωδία», είπε. «Ο κόσμος τη συμπαθεί, κάτι που είναι υπέροχο. Μου αρέσει πολύ ο σκηνοθέτης, και δεν θα μπορούσα να του ευχηθώ μεγαλύτερη επιτυχία. Του έστειλα ήδη μήνυμα, λέγοντας, "Ακούω ότι οι κριτικές είναι εξαιρετικές, και η πορεία της είναι καλή"».
«Χάρηκε πολύ που με άκουσε, και πιθανόν να συναντηθούμε αργότερα μέσα στον μήνα, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα».
Ωστόσο, αποκάλυψε ότι δεν έχει σχέδια να δει την ταινία. «Δεν πρόκειται να τη δω, αλλά δεν βλέπω καμία από τις συνέχειες των δικών μου ταινιών που γίνονται από άλλους ανθρώπους, και αυτό είναι εντάξει», είπε.
«Είπα στον Ακίβα ότι δεν έχω καμία πρόθεση να τη δω. Μάλιστα, με κάλεσε να δω ένα πρώιμο μοντάζ, αλλά του είπα ότι δεν θα μπορούσα να βοηθήσω με κάτι, γιατί πραγματικά δεν είναι αυτό που θα έκανα εγώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έκανε μια καλή ταινία. Αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι».
Είπε επίσης ότι η Paramount του πρόσφερε τον τίτλο του εκτελεστικού παραγωγού στην ταινία, κάτι που αρνήθηκε. «Δεν θα πάρω τον τίτλο σε κάτι στο οποίο δεν δούλεψα από την αρχή», είπε. «Δεν χρειάζομαι τα χρήματα».
Η ταινία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το κοινό, κάνοντας έσοδα 28,5 εκατομμύρια δολάρια. Θεωρήθηκε ως μια νίκη για τις κωμωδίες που κυκλοφορούν στους κινηματογράφους, οι οποίες είναι σπάνιες τα τελευταία χρόνια. Η ταινία το τόνισε αυτό με ένα χιουμοριστικό διαφημιστικό σποτ για την προώθησή της.
(Mε πληροφορίες του ΝΜΕ)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ταινία θα επικεντρώνεται στο «Breakfast at Tiffany’s»
Από το 1960 ως σήμερα έχουμε μια πληθώρα από ταινίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα
H τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 2014 στην ταινία «Silver Skies»
Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της πλοκής και οι νέες προσθήκες στο καστ
Καλύτερη Ταινία Μυθοπλασίας - «Ύμνοι» από την επιτροπή για την ερμηνεία του Βασίλη Μπισμπίκη
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ζωή, η καριέρα και η κληρονομιά του στην ποπ κουλτούρα.
Η εμβληματική μονομαχία στο Κολοσσαίο και η σχέση τους πίσω από τις κάμερες
Πέθανε στα 86 του ο θρύλος των πολεμικών τεχνών - Το αγαπημένο του «fact»
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου
Μέρος των γυρισμάτων της πολυσυζητημένης παραγωγής έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε Ύδρα και Χαλκίδα
Η Apple αποκάλυψε το πρώτο στιγμιότυπο από το ατμοσφαιρικό θρίλερ που γυρίζεται στην Πράγα
Έφτασε τις 718,6 εκατ. προβολές
Η Pop Mart και η Sony Pictures ανακοίνωσαν τη μεταφορά των δημοφιλών λούτρινων στο σινεμά
H αντισυμβατική βιογραφία της πιο αινιγματικής λογοτεχνικής μορφής
Ο θρύλος της υποκριτικής θα «πρωταγωνιστήσει» στο δράμα «As Deep As the Grave»
Οι πρώτες σκηνές από το φινάλε της επικής τριλογίας του Ντενί Βιλνέβ ενθουσιάζουν τους fans
Μια διαφορετική και αρκετά έξυπνη sci-fi περιπέτεια
Δράμα με φόντο τον γεμάτο λάμψη κόσμο της υψηλής ραπτικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.