- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
The Odyssey: Πρώτη αφίσα για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2026
The Odyssey: Πρώτη αφίσα για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν
Η πολυαναμενόμενη «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους όλου του κόσμου ακριβώς σε έναν χρόνο από τώρα - και το πρώτο πόστερ του φιλμ έγινε επιτέλους διαθέσιμο στο κοινό.
Η πρώτη επίσημη αφίσα της ταινίας, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, δεν αποκαλύπτει πολλές νέες πληροφορίες - μιας και τα γυρίσματα του πρότζεκτ δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Στην αφίσα βλέπουμε ένα αρχαιοελληνικό άγαλμα, πλαισιωμένο από ένα σκοτεινό περιβάλλον γεμάτο σπίθες και καπνούς.
Δείτε παρακάτω την πρώτη αφίσα της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η κυκλοφορία του πόστερ σημαίνει πιθανότατα και την επικείμενη κυκλοφορία κάποιου teaser trailer: Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το πρώτο trailer του «The Odyssey» (το οποίο φέρεται να διαρκεί μονάχα 20 δευτερόλεπτα) έχει ήδη λάβει κατηγοριοποίηση από την αμερικάνικη κινηματογραφική επιτροπή και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πριν το τέλος της εβδομάδας.
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν φέρει ένα πραγματικά λαμπερό ρόστερ, με εντυπωσιακές παρουσίες μπροστά και πίσω από την κάμερα: Συγκεκριμένα το καστ συμπεριλαμβάνει τον Τομ Χόλαντ στον ρόλο του Τηλέμαχου, τον Ματ Ντέιμον στον ρόλο του Οδυσσέα, την Ζεντάγια στο ρόλο της Αθηνάς, αλλά και τους Σαρλίζ Θερόν, Τζον Μπρενθαλ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Μία Γκοθ, Τζον Λεγκουιζάμο, Λουπίτα Νιόνγκο, Χιμές Πατέλ, Έλιοτ Πέιτζ και Αν Χάθαγουει σε δευτερεύοντες ρόλους.
Τη μουσική της ταινίας θα αναλάβει ο πολυβραβευμένος Λούντβιχ Γκόρανσον, ο οποίος απέσπασε το όσκαρ καλύτερου soundtrack για τη δουλειά του στο «Oppenheimer».
Ο Γκόρανσον έχει επίσης στο ενεργητικό του τα The Mandalorian, Black Panther, Black Panther: Wakanda Forever, Creed, Venom, Tenet, Turning Red, καθώς και το φετινό «Sinners» του Ράιαν Κούγκλερ.
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2026.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το θερινό σινεμά με θέα την Ακρόπολη επιστρέφει και φέτος με σούπερ πρόγραμμα ταινιών
Επιστρέφει και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Meet the Parents»
Eπιστρέψει, μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Disclosure Day» στο φετινό CinemaCon
Ταινίες-έκπληξη, διεθνείς καλεσμένοι και άρωμα Γκαουντί στο επετειακό πρόγραμμα του Μαΐου
Ο σπουδαίος άνθρωπος του σελιλόιντ γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου 1889
Μια ελεύθερη πτώση στο σύμπαν του σκηνοθέτη την Τρίτη 28 Απριλίου
Η κόρη ενός ζευγαριού Αμερικανών που ζει μόνιμα στο Κάιρο εξαφανίζεται μυστηριωδώς
Η σούπερ σταρ της ποπ μουσικής Mother Mary βιώνει μια ανεξήγητη κρίση ταυτότητας
Η Έινε και ο Τόμας, γονείς δύο κοριτσιών, χωρίζουν φιλικά έπειτα από αρκετά χρόνια γάμου, καθώς ο μεσήλικας Τόμας έχει βρει νέα σύντροφο
Yποδύεται έναν δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια τεράστια περιβαλλοντική κρίση
Μια ιστορία απόγνωσης και ελπίδας για τους κινηματογράφους όλου του κόσμου
Ένα prequel του House of the Dragon, που αφηγείται την κατάκτηση του Westeros από τους Targaryen
Πάνω από 1.000 δημιουργοί και ηθοποιοί εκφράζουν την αντίθεση τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.