- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τομ Κρουζ: Η αμήχανη απάντηση για την Ημέρα του Πατέρα
H νέα του ταινία «Mission: Impossible - The Final Reckoning» κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου
Ο Τομ Κρουζ με τη δεύτερη σύζυγό του Νικόλ Κίντμαν έχουν υιοθετήσει την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ, το 1992 και το 1995 αντίστοιχα
Ο Τομ Κρουζ φάνηκε να αιφνιδιάστηκε και έδωσε μια αμήχανη απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου για την Ημέρα του Πατέρα στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Mission: Impossible - The Final Reckoning», στη Νέα Υόρκη στις 15 Ιουνίου.
Σημειώνεται ότι ο Τομ Κρουζ με τη δεύτερη σύζυγό του Νικόλ Κίντμαν έχουν υιοθετήσει την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ, το 1992 και το 1995 αντίστοιχα. Επίσης, απέκτησε τη βιολογική του κόρη Σούρι, με την τρίτη του σύζυγο, Κέιτι Χολμς το 2006. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για έξι χρόνια μέχρι το 2012, όταν η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη σειρά «Dawson's Creek» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και μετακόμισε στην Ανατολική Ακτή για να μεγαλώσει τη Σούρι στη Νέα Υόρκη.
Σε ερώτηση του E! News πώς θα ήταν μια ιδανική Ημέρα του Πατέρα ο Κρουζ απάντησε: «Ξέρετε... Απλά να διασκεδάζω, φίλε. Να κάνω ταινίες, μεγάλες περιπέτειες, να περνάω υπέροχα».
Η 19χρονη Σούρι, πλέον φοιτά στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon στην Πενσυλβάνια και διατηρεί στενή σχέση με τη μητέρα της την οποία επισκέπτεται αρκετά συχνά στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα στην αποφοίτησή της από το λύκειο το 2024, επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει το επώνυμο του πατέρα της και να υιοθετήσει το μεσαίο όνομα της μητέρας της, «Noelle», σύμφωνα με το βρετανικό ΗELLO.
Η απουσία του Κρουζ από τη γιορτή αποφοίτησης της Σούρι στο Λύκειο LaGuardia, σε συνδυασμό με την εμφάνισή του σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στο Λονδίνο την επομένη, ενίσχυσε τις φήμες για την αποξένωσή τους και δημιούργησε σχόλια σχετικά με την αδιαφορία του για αυτή τη τόσο σημαντική στιγμή της κόρης του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ταινία θα επικεντρώνεται στο «Breakfast at Tiffany’s»
Από το 1960 ως σήμερα έχουμε μια πληθώρα από ταινίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα
H τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 2014 στην ταινία «Silver Skies»
Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της πλοκής και οι νέες προσθήκες στο καστ
Καλύτερη Ταινία Μυθοπλασίας - «Ύμνοι» από την επιτροπή για την ερμηνεία του Βασίλη Μπισμπίκη
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ζωή, η καριέρα και η κληρονομιά του στην ποπ κουλτούρα.
Η εμβληματική μονομαχία στο Κολοσσαίο και η σχέση τους πίσω από τις κάμερες
Πέθανε στα 86 του ο θρύλος των πολεμικών τεχνών - Το αγαπημένο του «fact»
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου
Μέρος των γυρισμάτων της πολυσυζητημένης παραγωγής έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε Ύδρα και Χαλκίδα
Η Apple αποκάλυψε το πρώτο στιγμιότυπο από το ατμοσφαιρικό θρίλερ που γυρίζεται στην Πράγα
Έφτασε τις 718,6 εκατ. προβολές
Η Pop Mart και η Sony Pictures ανακοίνωσαν τη μεταφορά των δημοφιλών λούτρινων στο σινεμά
H αντισυμβατική βιογραφία της πιο αινιγματικής λογοτεχνικής μορφής
Ο θρύλος της υποκριτικής θα «πρωταγωνιστήσει» στο δράμα «As Deep As the Grave»
Οι πρώτες σκηνές από το φινάλε της επικής τριλογίας του Ντενί Βιλνέβ ενθουσιάζουν τους fans
Μια διαφορετική και αρκετά έξυπνη sci-fi περιπέτεια
Δράμα με φόντο τον γεμάτο λάμψη κόσμο της υψηλής ραπτικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.