Κινηματογραφος

O Ντέιβιντ Χέισελχοφ εθεάθη σε αναπηρικό αμαξίδιο λίγο μετά την αυτοκτονία της πρώην συζύγου του

Ο ηθοποιός φάνηκε ήρεμος και προσπάθησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ ζει με δανεικά και η υγεία του έχει κλονιστεί, σύμφωνα με Daily Mail και New York Post

Σε αναπηρικό αμαξίδιο εθεάθη να κάθεται ο 72χρονος Ντέιβιντ Χέισελχοφ, λίγο καιρό μετά την αυτοκτονία της πρώην συζύγου του, Πάμελα Μπαχ στις 5 Μαρτίου 2025.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, καθισμένος σε ένα αμαξίδιο, με υπαλλήλους του αεροδρομίου να τον βοηθούν να μετακινηθεί.

Παρά την ανησυχητική του εμφάνιση, ο πρώην πρωταγωνιστής του «Knight Rider» χαμογέλασε, ενώ χαιρέτισε τους εικονολήπτες και τους φωτογράφους, πριν δεχτεί τη βοήθεια της συζύγου του, Χέιλι Ρόμπερτς.

Ο ηθοποιός φάνηκε ήρεμος και προσπάθησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του στο αεροδρόμιο, εξηγώντας ότι το προσεχές διάστημα θα υποβληθεί σε μια εγχείρηση στο γόνατο.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού επιβεβαίωσε την επικείμενη επέμβαση στην εφημερίδα «The Post» προσθέτοντας:  «Ο Ντέιβιντ είναι μια χαρά και στην πραγματικότητα αυτός και η σύζυγός του επέστρεφαν από υπέροχες διακοπές στο Κανκούν την περασμένη εβδομάδα».

Ωστόσο, οι γνώστες, σύμφωνα με όσα γράφει η «New York Post», ισχυρίζονται ότι η υγεία του έχει κλονιστεί. «Ο Ντέιβιντ ζει με δανεικά και έχει ζήσει σκληρά», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού στη «Daily Mail» μετά την εμφάνιση των φωτογραφιών.