- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Xρυσά Βατόμουρα: Aναδείχθηκαν οι «χειρότεροι» της περασμένης χρονιάς στο Χόλιγουντ
Ανάμεσα τους και ο Φράνσις Φορντ Κόπολα
Xρυσά Βατόμουρα: Aναδείχθηκαν οι «χειρότεροι» της περασμένης χρονιάς στο Χόλιγουντ
Η ταινία «Madame Web», μια αμερικανική ταινία υπερηρώων με τον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel Comics, απέσπασε τις περισσότερες νίκες στα 45α Χρυσά Βατόμουρα την Παρασκευή, μεταξύ των οποίων η χειρότερη ταινία, η ηθοποιός και το σενάριο.
Τα Χρυσά Βατόμουρα είναι η ετήσια παρωδία των Όσκαρ που προβάλλει τις χειρότερες ερμηνείες του Χόλιγουντ.
Η σάτιρα του ηθοποιού του «Seinfeld» Τζέρι Σάινφελντ στο Netflix για τη βιομηχανία δημητριακών, «Unfrosted», απέσπασε δύο νίκες: χειρότερος ηθοποιός για τον Σάινφελντ και χειρότερος δευτεραγωνιστής για την Έιμι Σούμερ.
Σε ισοβαθμία με το «Unfrosted», το «Joker: Folie a Deux» και «Megalopolis» στέφθηκαν και τα δύο με δύο νίκες.
Το «Joker: Folie a Deux» κέρδισε για το χειρότερο prequel, sequel, remake ή rip-off και συνδυασμός οθόνης, ενώ το «Megalopolis» κέρδισε τον Φράνσις Φορντ Κόπολα χειρότερο σκηνοθέτη και τον Γιον Βόιτ χειρότερο ηθοποιό δεύτερου ρόλου.
Ο Κόπολα δημοσίευσε μια απάντηση την Παρασκευή για τις νίκες της ταινίας στα Razzie. «Είμαι ενθουσιασμένος που αποδέχομαι το βραβείο Razzie σε τόσες πολλές σημαντικές κατηγορίες για την ταινία @megalopolisfilm και για την ξεχωριστή τιμή να είμαι υποψήφιος ως ο χειρότερος σκηνοθέτης, το χειρότερο σενάριο και η χειρότερη ταινία σε μια εποχή που τόσο λίγοι έχουν το θάρρος να πάνε κόντρα στις επικρατούσες τάσεις της σύγχρονης κινηματογραφίας!» έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram.
Το βραβείο Razzie Redeemer Award, που απονέμεται σε έναν παλαιότερο υποψήφιο που έχει «προχωρήσει σε καλύτερα πράγματα» μετά την υποψηφιότητά του για Razzie, πήγε στην ταινία «The Last Showgirl», στην οποία πρωταγωνιστεί η Πάμελα Άντερσον.
Περισσότερα από 1.100 μέλη του Razzie από τις Ηνωμένες Πολιτείες και περίπου δύο δωδεκάδες άλλες χώρες ψηφίζουν για τα βραβεία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Razzie.