Τα Πάθη του Ιησού 2: Ο Μελ Γκίμπσον λέει πως η ταινία θα είναι «πολύ ψυχεδελική»
Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα
Τα Πάθη του Ιησού 2: Ο Μελ Γκίμπσον λέει πως η ταινία θα είναι «πολύ ψυχεδελική» - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα
Στo πλαίσιo προώθησης της νέας του ταινίας, ο Μελ Γκίμπσον μίλησε για το επόμενο πρότζεκτ του: το πολυαναμενόμενο sequel στην ταινία «Τα Πάθη του Ιησού»!
Κάνοντας μία εμφάνιση στο δημοφιλές podcast του Τζο Ρόγκαν, ο Γκίμπσον μίλησε για την ταινία, η οποία βρίσκεται στα σκαριά από το 2016: «Ελπίζω να ξεκινήσουμε γυρίσματα κάποια στιγμή μέσα στο 2026» δήλωσε ο 69χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης. «Η συγκεκριμένη παραγωγή απαιτεί πολλά πράγματα, γιατί το φιλμ είναι πολύ ψυχεδελικό. Δεν έχω διαβάσει ποτέ τίποτα σαν και το σενάριο αυτής της ταινίας» πρόσθεσε ο Αμερικάνος δημιουργός. Το σενάριο του φιλμ υπογράφει ο ίδιος ο Γκίμπσον, σε συνεργασία με τον αδελφό του, Ράνταλ Γουάλας.
«Είναι γεμάτο τρελά πράγματα» δήλωσε ο Γκίμπσον για το σενάριο του φιλμ, το οποίο σύμφωνα με αναφορές ακολουθεί τις... περιπέτειες του Ιησού μετά το θάνατό του και μέχρι την ημέρα της Ανάστασης. «Για να πούμε σωστά την ιστορία, θα πρέπει σίγουρα να ξεκινήσουμε από την πτώση των αγγέλων, πράγμα που σημαίνει πως βρισκόμαστε σε εντελώς διαφορετικό σύμπαν. Βρισκόμαστε στην κόλαση» συμπληρώνει ο Αμερικάνος κινηματογραφιστής.
«Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε, έτσι ώστε να μην είναι πολύ προφανές και γελοίο» πρόσθεσε ο Γκίμπσον, τονίζοντας επίσης πως η ταινία είναι «πολύ φιλόδοξη» και πως διηγήται τα πάντα «από την πτώση των αγγέλων μέχρι και το θάνατο του τελευταίου αποστόλου».
Μελ Γκίμπσον: Δε θα είναι εύκολο και θα χρειαστεί πολλή προετοιμασία
«Έχω πολλές ιδέες για το πώς θα κάνω τους ανθρώπους να νοιώσουν συναισθήματα με τον τρόπο που θα το κινηματογραφήσω. Το σκέφτομαι πολύ καιρό. Δε θα είναι εύκολο και θα χρειαστεί πολλή προετοιμασία, και για να σου πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος αν θα τα καταφέρω. Αλλά θα το δοκιμάσω γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε πάντα» συμπλήρωσε ο εκκεντρικός δημιουργός.
Σύμφωνα με την Γκίμπσον, η ταινία θα ονομάζεται «Η Ανάσταση του Ιησού» και αναμένεται να κάνει γυρίσματα στη Μάλτα και την Ιταλία. Το 2022, ο Γκίμπσον δήλωσε πως η διήγηση του φιλμ «δεν θα είναι γραμμική» και πως «θα παραλληλίζει το κεντρικό γεγονός με όλα τα υπόλοιπα γύρω από αυτό στο μέλλον, το παρελθόν και σε άλλα σύμπαντα. Έχει στοιχεία επιστημονικής φαντασίας».
O Τζιμ Καβίζελ αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο του Ιησού Χριστού, με τον Γκίμπσον να δηλώνει πως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ψηφιακά γραφικά για να κάνει τον ηθοποιό να μοιάζει 20 χρόνια νεότερος. Η ταινία «Τα Πάθη του Ιησού», που έφερε τη σκηνοθετική υπογραφή του Γκίμπσον, κυκλοφόρησε το 2004 και σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία, προκαλώντας επίσης και πολλές αντιπαραθέσεις. Η πιο πρόσφατη σκηνοθετική δουλειά του Γκίμπσον είναι η ταινία δράσης «Flight Risk», η οποία αναμένεται να προβληθεί σύντομα στους αμερικάνικους κινηματογράφους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συγκλονιστική υπόθεση των βιασμών στο Μαζάν μεταφέρεται στη μικρή οθόνη
Το γλυκόπικρο συνοδευτικό με το οποίο επιλέγει να παρουσιάσει την ιστορία ενός ζευγαριού, είναι ο ορισμός των φιλότιμων προθέσεων αλλά και της ελαφρότητας
Στο φεστιβάλ Βενετίας, όπου συμμετείχε το φιλμ, κέρδισε το Βραβείο Ερμηνείας για μία ακόμη αψεγάδιαστη παράσταση από τον Τόνι Σερβίλο
Στρωτό σενάριο, αυθεντικοί χαρακτήρες, φυσικότητα και αφήγηση που ρέει χωρίς προβλήματα
Η ισπανική ταινία της χρονιάς, σε σκηνοθεσία της Αλάουδα Ρουίθ ντε Αθούα, συγκεντρώνει 13 υποψηφιότητες Γκόγια
Tι λένε τα σχόλια των fans
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης
Μετά τον Μπραντ Πιτ στην Ύδρα, οι δύο σταρ ξεκινούν γυρίσματα σε Αθήνα και Κέρκυρα
Υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας - Πρόσβαση στην ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα του κολοσσού του streaming
Kαθώς οι τοποθετήσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις
Με αφορμή τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις των Τζέιμς Βαν ντερ Μπικ και Έρικ Ντέιν
Το «Lincoln in the Bardo» επικεντρώνεται στη σχέση του Λίνκολν με τον πρόσφατα αποβιώσαντα γιο του, Γουίλι Λίνκολν
Το δίκτυο απέσυρε το βίντεο της τελετής προκειμένου να αφαιρέσει το ηχητικό απόσπασμα
Η Γούνμι Μοσάκου δηλώνει πως οι θάνατοι που συνδέονται με την ICE επισκιάζουν τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας της
Ο Ρόμπερτ Αραμάγιο έκανε την έκπληξη στην κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου - Τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας
Ο Χολιγουντιανός σταρ προβλέπει ότι το κέρδος θα υπερνικήσει τις ηθικές αναστολές
Η ταινία για τον αυταρχισμό στην Τουρκία τιμήθηκε στο Βερολίνο - Το φεστιβάλ σκιάστηκε από αντιπαραθέσεις
Η αποκάλυψη στα απομνημονεύματά της για τη βραδιά του 2022 με τη Lady Gaga
Όταν ο επιδραστικός σκηνοθέτης συνδιαμόρφωνε τη «Σκηνή της Μαδρίτης»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.