- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Freakier Friday: Λίντσεϊ Λόχαν και Τζέιμι Λι Κέρτις επιστρέφουν στους ρόλους τους μετά από 22 χρόνια
Πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2025 για το σίκουελ της αγαπημένης κωμωδίας
Πρεμιέρα για το Freakier Friday των Λίντσεϊ Λόχαν και Τζέιμι Λι Κέρτις το καλοκαίρι του 2025 - Επιστρέφουν στους εμβληματικούς ρόλους τους έπειτα από 22 χρόνια.
To σίκουελ της επιτυχημένης κωμωδίας Freaky Friday, που κυκλοφόρησε το 2003 με πρωταγωνίστριες την Λίντσεϊ Λόχαν και την Τζέιμι Λι Κέρτις απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας.
Σύμφωνα με την ανάρτηση των Walt Disney Studios στα social media, η ταινία με τις Λίντσεϊ Λόχαν και Τζέιμι Λι Κέρτις θα τιτλοφορείται Freakier Friday και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Αυγούστου του 2025.
Την ίδια ημέρα μάλιστα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες και μια ακόμη πολυαναμενόμενη ταινία, τo «The Battle of Baktan Cross» του Πολ Τόμας Άντερσον, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
Λίντσεϊ Λόχαν και Τζέιμι Λι Κέρτις επανενώνονται στο Freakier Friday
Η ανακοίνωση της Disney για το Freakier Friday συνοδεύτηκε από ένα στιγμιότυπο των Λίντσεϊ Λόχαν και Τζέιμι Λι Κέρτις, οι οποίες αναπαρήγαγαν μία από τις πιο διάσημες σκηνές της αρχικής ταινίας.
Οι δύο πρωταγωνίστριες επιστρέφουν στους ρόλους τους μετά από 22 χρόνια, υποδυόμενες τη μητέρα και την κόρη, Τες και Άννα αντίστοιχα, οι οποίες κατά λάθος αλλάζουν σώματα.
Μαζί τους επιστρέφουν οι Μαρκ Χάρμον, Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ, Κριστίνα Βιντάλ Μίτσελ, Χέιλι Χάντσον, Λουσίλ Σουνγκ, Στίβεν Τομπολόφσκι και Ρόζαλιντ Τσάο.
Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «καθώς αντιμετωπίζουν τις αμέτρητες προκλήσεις που προκύπτουν όταν οι δύο οικογένειες ενώνονται, η Τες και η Άννα ανακαλύπτουν ότι ο κεραυνός μπορεί όντως να χτυπήσει δύο φορές».
Η ταινία έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Νίσα Γκανάτρα, με παραγωγούς τους Άντριου Γκαν και Κριστίν Μπερ, όπως αναφέρει το Deadline.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο άθλος του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα
Η ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία έχει προκαλέσει διχασμό
Τον ρόλο του νεαρού Σταλόνε αναλαμβάνει ο Άντονι Ιπολίτο
«Ο κινηματογράφος ίσως έφτασε στο απόγειό του με αυτό το επικό μπλοκμπάστερ» - Βαθμολογία 96% στο Rotten Tomatoes
Μεταφέρεται για τον Φεβρουάριο του 2028 η πρεμιέρα
19 χρόνια animation με καλεσμένους-έκπληξη και μοναδικές προβολές
Την πληροφορία γνωστοποίησε ο επί χρόνια εκπρόσωπός του, Φίλιπ Γκρεντζ
Τι είπε ο γνωστός σκηνοθέτης για τον συνάδελφό του
Πενήντα ταινίες που γυρίστηκαν ταυτόχρονα και είναι όλες τους σπουδαίες: Πώς έγινε αυτό;
Ο Κρίστοφερ Νόλαν μετατρέπει το ομηρικό έπος σε μια ιστορία τραύματος, ενοχής και ηθικής αποκατάστασης
Περιπλάνηση στους δρόμους του Παρισιού με τη Φανί Αρντάν
Κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 28 Αυγούστου - Με Μισέλ Μόναχαν και Άνταμ Σκοτ
Το κινηματογραφικό έπος έρχεται στις αίθουσες με μηνύματα για θριαμβευτική πορεία στο box office
Η δυστοπική περιπέτεια επιβίωσης έρχεται στους κινηματογράφους στις 28 Αυγούστου
Γιατί η συζήτηση γύρω από το casting της Οδύσσειας λέει περισσότερα για εμάς παρά για τον Όμηρο
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες τον Δεκέμβριο.
Το θρυλικό franchise τρόμου αναβιώνει με βάση το αυθεντικό σενάριο του Γουές Κρέιβεν
Ο δισεκατομμυριούχος που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο
Ήταν στους βασικούς υποψηφίους να διαδεχθεί τον Ρότζερ Μουρ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.