Κινηματογραφος

Τζέιμι Λι Κέρτις: «Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Λίντσεϊ Λόχαν»

«Δεν θα υπήρχε τίποτα που θα μου άρεσε περισσότερο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Oscars 2022: Η Jamie Lee Curtis κρατά την κορδέλα «με τους πρόσφυγες» για την Ουκρανία
Oscars 2022: Η Jamie Lee Curtis © EPA / DAVID SWANSON

Τζέιμι Λι Κέρτις - Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Λίντσεϊ Λόχαν - Η απάντηση της ηθοποιού

Η Τζέιμι Λι Κέρτις θα ήθελε πολύ να ξανασυνεργαστεί με την Λίντσεϊ Λόχαν είτε σε ένα σίκουελ του «Freaky Friday», είτε σε κάποια άλλο έργο.

«Δεν θα υπήρχε τίποτα που θα μου άρεσε περισσότερο, ειλικρινά, από το να μπορέσω να δουλέψω ξανά μαζί της, να μοιραστώ ξανά τον χρόνο μου μαζί της», είπε η ηθοποιός μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People.

Η ηθοποιός θα ήθελε μάλιστα να υπάρξει ένα σίκουελ του «Freaky Friday» του 2003 λέγοντας: «Μιλάμε. Γίνονται πολλές καλές κουβέντες».

Η Κέρτις έθεσε για πρώτη φορά την ιδέα του «Freaky Friday 2» κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο The View τον Οκτώβριο, λέγοντας ότι θα ήθελε πολύ να παίξει μια «γιαγιά» που αλλάζει σώμα με τη Λόχαν.

«Έτσι, η Λίντσεϊ θα είναι η σέξι γιαγιά, που είναι ακόμα χαρούμενη με τον Μαρκ Χάρμον με όλους τους τρόπους που θα μπορούσες να ήσουν ευτυχισμένη με τον Μαρκ Χάρμον», είπε η Κέρτις. «Και απλά, θα ήθελα να δω τη Λίντσεϊ να είναι η καυτή γιαγιά και θα ήθελα να με δω να προσπαθώ να ασχοληθώ με νήπια σήμερα».

Και η Λόχαν δεν είναι αρνητική στο να συμμετάσχει σε ένα σίκουαλ της ταινίας, μιλώντας στις αρχές του μήνα στο The Tonight Show του Τζίμι Φάλον.

«Μιλήσαμε για αυτό, ναι», είπε στον Τζίμι Φάλον, υπενθυμίζοντας ότι άκουσε για πρώτη φορά για το concept ενώ δούλευε σε άλλο έργο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ