- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Η πρώτη μας αποστολή»: Ο Πέδρο Πασκάλ μοιράστηκε στιγμιότυπα του «Fantastic Four»
Το πρωταγωνιστικό καστ της νέας ταινίας της Marvel σε κοινή φωτογραφία
Πέδρο Πασκάλ: Πρώτα στιγμιότυπα από τους «Fantastic Four» της Marvel - Το πρωταγωνιστικό καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας.
Ο Πέδρο Πασκάλ έδωσε τις πρώτες εικόνες από το πρωταγωνιστικό καστ της ταινίας «The Fantastic Four» της Marvel.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πέδρο Πασκάλ κοινοποίησε στιγμιότυπα με τους συμπρωταγωνιστές του και τα συνόδευσε γράφοντας στη λεζάντα την φράση: «η πρώτη μας αποστολή».
«Fantastic Four»: Ο Πέδρο Πασκάλ μοιράστηκε στιγμιότυπα
Στη φωτογραφία διακρίνονται ο διάσημος ηθοποιός και πρωταγωνιστής του «The Last of Us», ο οποίος θα υποδυθεί τον Reed Richards/Mister Fantastic, η Βανέσα Κίρμπι στον ρόλο της Sue Storm/Invisible Woman, ο Εμπον Μος-Μπάκραχ στον ρόλο του Ben Grimm/The Thing και ο Τζόζεφ Κουίν ως Johnny Storm/Human Torch.
Στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται επίσης η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και Emmy Τζούλια Γκάρνερ και ο Πολ Γουόλτερ Χάουζερ.
Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Ματ Σάκμαν σε σενάριο των Τζος Φρίντμαν, Τζεφ Κάπλαν και Ιαν Σπρίνγκερ.
Ο επικεφαλής των Marvel Studios, Κέβιν Φέιγκ αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι η ταινία θα διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν τη δεκαετία του ’60.
Θρυλικοί πυλώνες του σύμπαντος της Marvel
«Ο σκηνοθέτης μας, Ματ Σάκμαν έχει ήδη μετακομίσει στο Λονδίνο και ξεκινάμε τα γυρίσματα στα τέλη Ιουλίου. Πλάκα έχει, ξεκινάμε τα γυρίσματα τη Δευτέρα μετά το Comic-Con», δήλωσε στο Official Marvel Podcast και συμπλήρωσε.
«Είμαι ενθουσιασμένος γιατί αυτοί οι χαρακτήρες είναι βασικοί, είναι θρυλικοί πυλώνες του σύμπαντος της Marvel, με τους οποίους δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να ασχοληθούμε ή να εξερευνήσουμε... με τον τρόπο που κάνουμε αυτή την ταινία. Επομένως, είμαι πολύ χαρούμενος».
Σύμφωνα με το Deadline, η οικογένεια υπερηρώων της Marvel αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουλίου του 2025.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επίσημη πρόταση του Υπουργείου Πολιτισμού για την 99η διοργάνωση της Ακαδημίας
Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο εάν η δήλωση βασίζεται σε εσωτερική πληροφόρηση ή αποτελεί προσωπική εκτίμηση
Περισσότερες από 50 ταινίες σε ένα εκλεκτικό πρόγραμμα προβολών
Από το «Rocky Horror Picture Show» και το «The Room» μέχρι τον Ντέιβιντ Λιντς, τι είναι αυτό που μετατρέπει μια ταινία σε αντικείμενο λατρείας για γενιές θεατών
Η ποπ σταρ πρωταγωνιστεί στην τέταρτη ταινία του δημοφιλούς κωμικού franchise
Ο Γάλλος δημιουργός μετέτρεψε την τσιγγάνικη κουλτούρα σε κινηματογραφική γλώσσα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Λιτός και συνάμα πυκνός νοήματος, ο «νέος» Παβλικόφσκι μοιάζει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πριν από οχτώ χρόνια με το «Ψυχρός πόλεμος».
Το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Οκτωβρίου 2026
Το χιουμοριστικό μήνυμά του στο Φεστιβάλ Βενετίας
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Μέχρι στιγμής, η αιτία θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή.
Χοακίν Φίνιξ και Τζόελ Κοέν μεταξύ αυτών που τον στηρίζουν
Η ανησυχία του για τη δημοσιογραφία
Ήταν ο ίδιος σεναριογράφος των ταινιών του και φημιζόταν για την τελειομανία του
Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός επανέρχεται στις δηλώσεις του για την ποικιλομορφία του ήρωα
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Δεν χρωστάμε τίποτα σε μια ταινία που δεν μας κερδίζει
Ο ηθοποιός συμμετείχε στην πρωτότυπη ταινία του 1990
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.