Κινηματογραφος

Νία Βαρντάλος: Το Facebook είναι ένα φρικτό ανεξέλεγκτο μέρος

Η ανάρτησή της στο Instagram

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Νία Βαρντάλος
Η Νία Βαρντάλος © EPA

Νία Βαρντάλος: Ξέσπασε κατά του Facebook αποκαλώντας το «ένα φρικτό ανεξέλεγκτο μέρος» - Η ανάρτησή της στο Instagram

Η Νία Βαρντάλος με νέα ανάρτηση στο Instagram ξέσπασε δημόσια εναντίον της Meta αλλά και του ίδιου του Facebook.

Ειδικότερα, η Νία Βαρντάλος αντιλήφθηκε την ύπαρξη πολλώ λογαριασμών που φέρουν το όνομά της και στέλνουν μηνύματα σε φανς της, προσποιούμενοι ότι είναι η Νία Βαρντάλος, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα.

Νία Βαρντάλος: Η ανάρτησή της στο Instagram

«Meta, έχει υποπέσει στην αντίληψή μου ότι ψεύτικοι λογαριασμοί στο Facebook αλληλογραφούν με λογαριασμούς και ζητούν χρήματα από τους ανθρώπους. Το όνομα και η φωτογραφία μου είναι δικά μου, αυτό είναι παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, κλοπή και διεθνές έγκλημα εξαπάτησης αθώων ανθρώπων για χρήματα. Για την ιστορία, η πλειοψηφία των ηθοποιών δεν διαβάζει τα μηνύματα επειδή είναι γεμάτα με αιτήματα για φωτογραφίες ποδιών και ετικέτες σε ιστοσελίδες πορνό για ανήλικους. Επιπλέον, δεν έχω λογαριασμό στο Facebook ή στο Telegram ή στο φοβερό Twitter ή στο ανόητο νέο του όνομα. Σας παρακαλώ, μην στείλετε χρήματα σε κανέναν, ποτέ. Το Facebook είναι ένα φρικτό ανεξέλεγκτο μέρος και η Meta δεν φροντίζει τους χρήστες του. Σε όλους όσους έστειλαν χρήματα σε αυτές τις ιστοσελίδες για αποκλειστική συμμετοχή ή πρόσβαση, σας εξαπάτησαν», έγραψε η Νία Βαρντάλος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

I was a stranger
I was a stranger: Aπό το Χαλέπι της Συρίας ως τα παράλια της Μικράς Ασίας και τα ελληνικά νησιά

Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό

Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία
Γυναικοκτονίες: Το ντοκιμαντέρ της Βίλμας Μενίκη για την έμφυλη βία

Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY