Κινηματογραφος

Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα του Ντέιβιντ Κόρενσουετ ως Superman

Η νέα ταινία της DC θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου 2025

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Superman: Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα του Ντέιβιντ Κόρενσουετ - Η νέα ταινία της DC θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου 2025

Το φως της δημοσιότητας είδε η πρώτη εικόνα του Ντέιβιντ Κόρενσουετ ως Superman.

Την αποκάλυψη έκανε μέσω της πλατφόρμας Threads ο Τζέιμς Γκαν, συν-διευθύνων σύμβουλος της DC Studios και σκηνοθέτης της ταινίας «Superman», ο οποίος λέει στους fans να «ετοιμαστούν» για την πρεμιέρα της ταινίας στις 11 Ιουλίου 2025.

Στην εν λόγω εικόνα, ο Κόρενσουετ φαίνεται να κάθεται σε αυτό που πιθανότατα είναι ένας ουρανοξύστης της Metropolis, την ώρα που ντύνεται ενώ έξω λαμβάνει χώρα ένα συγκλονιστικό γεγονός.

To «Superman» θα είναι η πρώτη ταινία στο «Chapter 1: Gods and Monsters» του σύμπαντος της DC, η οποία θα περιέχει και άλλους χαρακτήρες τόσο καλούς όσο και κακούς.

Δίπλα στον Superman του Κόρενσουετ θα βρίσκεται η Λόις Λέιν της Ρέιτσελ Μπρόνσχαν. Στο έργο θα συμμετέχουν επίσης ο Νέιθαν Φίλιον ως Green Lantern, ο Έντι Γκαθέγκι ως Mister Terrific, η Ισαμπέλα Μέρσεντ ως Hawkgirl, ο Άντονι Κάριγκαν ως Metamorpho, η Μαρία Γκαμπριέλα ντε Φάρια ως The Engineer και άλλοι.