Κινηματογραφος

Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα

«Αυτή είναι μια ιστορία που δεν την έχει πει ποτέ σε κανέναν»

2024 | Έγχρ. | Διάρκεια: 101'
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γάτος με πέταλα (The Garfield Movie): Κριτική για την ταινία του Μάρκ Ντίνταλ, με τις φωνές των Κρις Πρατ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Χάνα Γουάντινγκχαμ κ.ά.

O περίφημος γάτος Γκάρφιλντ που σιχαίνεται τις Δευτέρες, λατρεύει τα λαζάνια και καταβροχθίζει με λαιμαργία τις πίτσες πεπερόνι, μπλέκει σε περιπέτεια που όχι μόνο τον βγάζει από τη βόλεψη του σπιτιού του αλλά τον φέρνει σε επαφή με το τραυματικό παρελθόν του!

Αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο ο τεμπέλης και κυνικός Γκάρφιλντ έγινε αυτός που είναι, τότε το φιλμ αυτό θα σας δώσει όλες τις απαντήσεις στις απορίες που έχετε. Όπως παραδέχεται κι ο ίδιος ο Γκάρφιλντ στην εισαγωγή του φιλμ «αυτή είναι μια ιστορία που δεν την έχει πει ποτέ σε κανέναν». Κάπως έτσι μαθαίνουμε το πώς γνωρίστηκε με τον Τζον που τον μάζεψε από τους δρόμους και τον έβαλε στο σπίτι αλλά το κυριότερο, ανακαλύπτουμε από πού κρατά η σκούφια η γεματούλη τιγρέ γατούλη με το θανατηφόρο χιούμορ και την αδάμαστη πείνα. Μια περιπέτεια λοιπόν για γονείς και παιδιά, τραυματικούς έρωτες αλλά και ιστορίες εκδίκησης, διανθισμένη με το αναγκαίο συστατικό χαρμολύπης (80% γέλιου αλλά και ένα απρόσμενο 20% δράματος συνοδεύουν την τραυματική προσωπική ιστορία του Γκάρφιλντ) σε ένα διασκεδαστικό animation που θα χαρούν, όλοι αλλά ειδικά οι φαν του διάσημου γάτου θα νιώσουν απέραντο ενθουσιασμό!

INFO
Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα (με υπότιτλους) The Garfield Movie (subbed)
2024 | Έγχρ. | Διάρκεια: 101'

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μαρκ Ντίνταλ
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Βινγκ Ρέημς, Νίκολας Χουλτ, Σνουπ Ντογκ, Κρις Πρατ, Χάρβει Γκουιλέν, Σέσιλι Στρονγκ, Χάνα Γουόντιγκαμ, Μπρετ Γκολντστάιν, Αλίσια Γκρέις Τουρέλ
  • χρονολογια: 2024
Δες αναλυτικά