Κινηματογραφος

«Είναι καλύτερο να είσαι ο εαυτός σου» - Η Τζένιφερ Άνιστον άσκησε κριτική στα social media

Ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ανοίξει λογαριασμό στο TikTok

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τζένιφερ Άνιστον: Άσκησε κριτική στα social media - Ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ανοίξει λογαριασμό στο TikTok

Η Τζένιφερ Άνιστον αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στα social media και στο γεγονός ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταστρέφουν ζωές.

Αυτή τη φορά, μιλώντας στο Entertainment Tonight, αναφέρθηκε στο TikTok, το οποίο όπως διευκρίνισε, δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ.

«Δεν έχω TikTok κι ούτε θα έχω ποτέ. Απλώς δεν θα το κάνω. Δεν θα εγγραφώ σε κάτι άλλο που θα καταστρέψει τη ζωή μου ή τη ζωή κάποιου άλλου», είπε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Άνιστον και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσε να σε "ρουφήξει" και να έχεις σπαταλήσει ώρες από τη ζωή σου, βλέποντας βίντεο με σκύλους, κουτάβια, μωρά και γάτες».

Υπογράμμισε, ακόμα, πως υπάρχουν και κάποια πράγματα στο διαδίκτυο, που θα ήθελε να αποφύγει.

«Δεν νομίζω ότι έχουμε σχεδιαστεί για να λαμβάνουμε τον όγκο πληροφοριών με την ταχύτητα και τον ρυθμό που κάνουμε αυτές τις μέρες. Δεν είναι καλό για εμάς, δεν νομίζω ότι είναι υγιές», είπε η Άνιστον.

Άνιστον: «Είναι δύσκολο να είσαι έφηβος σήμερα»

Ακολούθως, η Τζένιφερ Άνιστον αναφέρθηκε στις ψυχικές ασθένειες, οι οποίες «χτυπούν» τα παιδιάκαι οφείλονται στη χρήση των social media.

«Είναι τόσο δύσκολο να είσαι έφηβος αυτές τις μέρες. Εμείς, ακόμα και ως ενήλικες, είμαστε τόσο σκληροί με τους εαυτούς μας, φανταστείτε πόσο κακά είναι τα παιδιά», δήλωσε η Άνιστον και κατέληξε αναφορικά με το πώς αντιμετωπίζει η ίδια τα social media:

«Απλώς πιστεύω ότι είναι καλύτερο να είσαι αυτός που είσαι. Έχουμε καλές μέρες. Έχουμε κακές μέρες. Έχουμε καλές μέρες για τα μαλλιά μας. Έχουμε χάλια ημέρες μαλλιών. Έχουμε καλές μέρες δέρματος, κακές μέρες. Υπάρχει κάτι απ' όλα. Είναι επίσης τόσο μη ρεαλιστικό να προσπαθείς να πουλήσεις κάτι που δεν φαίνεται αυθεντικό».